måndag 18 oktober 2010

Vilket antiklimax

20.01 ringde dom och avbokade. Pga sjukdom. Och bokade om till nästa vecka.

....nån "Sofia".

Haha, min bön är hörd.

Nästa vecka är det jag som poppar popcorn och lutar mig tillbaka. Det här ska bli kul.

10 kommentarer:

Malde sa...

Då har Maken en vecka till på sig att ladda. Han kan väl passa på att sälja en del av det gamla varulagret?

Malin J sa...

För oss ombokade de tre gånger. Fjärde gången så sa jag att vi inte var intresserade eftersom de verkade så oseriösa. Efter det så hör de inte av sig. Makens barndomskamrat gick på säljsnacket och köpte en för ca 30 000. Han kallas nu för dammsugarpuckot.
Ser fram emot att få höra hur din make får säljaren att svettas!

Suzie sa...

De fick väl kalla fötter....

Anonym sa...

Är du alldeles, alldeles säker på att det inte finns någon på företaget som läser din blogg och blivit skitskraj nu? Jag menar, du har en jäkla massa läsare. Jag skulle aldrig våga ringa på hos er ;-). Lite självbevarelsedrift har man ju.... //Gina

Anonym sa...

Ähum:

http://www.cint.se/debatt//ShowPostFlat.aspx?PostID=64340

Monica sa...

Jag tror som GINa det var min första tanke

Ysmania sa...

jag hade oxå en sån där dammsugarsäljare som skulle komma och få tvätta våran matta. Vi var laddade till tänderna med argument om dammsugaren, tid bestämdes och adress delades ut. Ingen kom, vi misstänkte att dom vänt om när dom såg att adressen var en sketen hyreslägenhet och inte en flådig villa... Synd på mattvätten bara!

Jessica sa...

Tror precis som Gina! Nu har de en vecka på sig att hitta hetaste tjejen och kalla henne "Sofia". Du har inte funderat på att ta inträde? Vi är nog många som vill vara en fluga på väggen...

Cecilia N sa...

Stackars Sofia ...
*fniss*

Marianne sa...

Vi har faktiskt köpt en sådan städmaskin. Och det är banne mig det bästa köp vi någonsin har gjort! Visst är det dyrt, men å andra sidan så slipper vi alla kemikalier och rent som tusan har vi det. Trots 4 barn som smular och skitar ner överallt.. :-)