lördag 9 oktober 2010

När man är slutSer det ut som om jag är på väg hem till finområdet efter nio timmars stående? Nä, så bra ska vi inte ha det. Strax innan mässan stänger så ringer en personal från en av videobutikerna. Hon har blivit akut sjuk och hittar ingen som kan komma och lösa av henne.

Maken åker ut till norra förorten och hämtar en anställd som mot alla odds ställer upp en lördagkväll. Under tiden står jag i butiken.

Hej och hå vad det var länge sen. Med lite tur så ser jag vad som är fram och bak på kassaapparaten.

4 kommentarer:

NinaPX sa...

Kul slut på dagen, du. Tack för älgarna, tjejernas kommentar var "du mamma, de ser lite sjuka ut, de där älgarna!" Japp, sjuka men jäkligt inne med Hunter-stövlar på fötterna! Riktigt nöjd med servettringarna jag hittade hos er - riktigt snygga! Må gott!

Madame Bijoux sa...

Idag smög jag på dig vid din monter, men blev alldeles för blyg för att säga hej. Ni hade massvis med fina grejer! Hoppade dock 20kronorsbockarna, men jag var sugen. :) Måste dock säga att stövlarna var helt ok live, trots att jag förfasades lite när jag såg dem på bild. Hur du kunnat jobba stående med dem på fötterna i 9h är mig en gåta.

Anonym sa...

ujujuj... Står man en hel dag (jag är uska) är det bäst med stödstrumpor !! Hade tom som 25-åring... Mkt skönt... O du kan ju ha tunna snyggstrumpor över !
O du säljer väl inte kläder, utan inredning ?! Måste du ha ybertjusiga skor då ? Finns helt okej snygga mer fotriktiga, faktiskt ;) på typ Ecco eller andra butiker. Du får skaffa en personal shopper som hjälper dig ! Så du inte får åderbråck :(

Ta hand om dig tjejen

LL

MonasUniversum sa...

NinaPX: Slit dom med hälsan bruden! Och vad bra att du blev nöjd!

Madame Bijoux: Nää, fy på dig, varför hälsade du inte! Fegis. Då hade du kunnat få ett par bockar gratis, hehe! Stövlarna är skitsnygga, men dock bara för ett par timmar. Man lär sig..

Anonym: Vet du, jag HADE stödsrumpor! Fast å andra sidan så är detta första gången som jag inte har tänkt bekvämt vid valet av skor. Kommer inte att hända igen, let me tell you!