fredag 29 oktober 2010

UthållighetDen där lampan har lyst i evigheter. Maken är den som använder den här bilen mest, men jag har en känsla av det är jag dom måste rodda med verksta'n. Som vanligt. Liksom med det här med vinterdäck. Denna vecka har jag kånkat 3 bilars vinterdäck till däckfirman.

Jag är förvisso för jämnställdhet men ibland går det för långt.

9 kommentarer:

Eva sa...

Men Mona... VARFÖR har ni däcken hemma? Däckfirman tar mer än gärna hand om däcken åt er, tvättar de och märker upp vilket däck som ska sitta var. Och det kostar bara en liten liten pyttesumma...

Anonym sa...

Helt överens!

Annette sa...

Maken kanske tycker det är en fin lampa, och vill gärna se den lysa?

jenny tedrickaren sa...

Sen vi startade firma hemma i huset så kör mannen sällan men jag varje dag. tyvärr fick jag då tydligen även ansvar för bilen....och det jag kan om bilar är att tanka och knappt det.

Även om det nu är mitt ansvar att det är rätt däck på bilen osv...så tro nu inte att jag får bestämma var den ska lämnas in och vilken typ av däck... så jag har ansvar utan ansvar.

MonasUniversum sa...

Eva: vi har dom inte hemma. Vårt gamla kontor ligger 50 meter från däckfirman, så vi har dem på vårt lager där...

Annette: Mm, men nu är det inte bara en strålkastare som är paj, så det börjar bli dags för service..

Jenny: gör revolt!

cruella sa...

Låt firman förvara däcken ändå - själva poängen är ju att slippa ta i dem, sen om man får släpa 50 meter eller köra dem en mil kan kvitta...

AnnikaH sa...

Håller med Cruella och Eva - lämna kvar däcken på däckverkstan!! Det kostar så lite i utbyte mot att slippa bära och kånka och skita ner sig och lyfta däck upp i och ur bilen...
Fast det är klart... man kan ju se det som gratis motion två ggr/år förstås :-)

Eva sa...

Även om det är 50 meter så ska de fraktas den sträckan på nåt vis. Fördelen med däckfirman är att de faktiskt tvättar och märker upp däcken också. Men var o en gör som den vill ;-)

Caya Cayenne sa...

Jag tycker inte det låter speciellt jämlikt alls, det är ju inte som att han utan problem gör de "traditionella kvinnliga" göromålen, eller?