söndag 31 oktober 2010

En bild säger mer än tusen svordomarFrun tar en time out och låter bli att hänga över makens axel och tjata om att man måste plocka undan efter sig.

På arbetsplatser skulle man kalla det frihet under ansvar.

Så här efteråt kan man ju säga att det knappast funkar hemma hos oss.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jag vet precis hur du har det!

Anonym sa...

Jag mä

GudinnanT sa...

JAG VET!!!
Har 7 st som jag plockar undan efter varje JÄVLA dag...å ett badrum på övervåningen som tonåringarna ska sköta så dit går jag aldrig för jag är rädd för att bli smittad av npt hemskt!

I min värld sa...

hmm så där ser det ut hos mig med om jag inte tjatar stup i kvarten. Det sista jag hittade var en pastakastrull med inkletad pasta som stod i tre dagar när jag tog timeout. Fasar för hur det ska bli när jag ska in o opereras *huuu* Det enda jag hoppas på där är att det ska vara nystädat när jag kommer hem.......Önsketänkande, tror jag!

Cecilia N sa...

Här har vi var sin köksvecka. När ens vecka är slut så ska man lämna över köket skinande rent, typ. Däremellan är det upp till den ansvarige hur sunkit den vill stå när den lagar mat.

Du är i ett skede av "chicken race". Vem ger sig först? Du som börjar tjata hål i huvudet på'n, och därmed har förlorat den matchen och det ligger dig i fatet inför nästa, eller han som antagligen kommer att attackeras av chearleaderfru när han uppfyllt sin del av avtalet?
Såna attacker kan bli vanebildande (man vill ha fler såna) och helt plötsligt leder du serien.

Svälj en påse is eller gå på promenad.

MonasUniversum sa...

Cecilia: Dessvärre så är jag inte uthållig. Max några timmar. Sen blir jag fysiskt sjuk av att se skiten. Vilket han vet. Men vi har en snedfördelning här hemma, som är okey med mig eftersom maken jobbar mycket mer än jag. Dock har jag ETT krav: man plockar undan efter sig....men ibland funkar inte det och då får jag tokspel.