måndag 25 oktober 2010

När man slutat pendla

I dag är det den första måndagen på 5 månader som jag slipper åka till Nyköping. En timme dit, en timme hem. Fyra dagar i veckan. Det är 8 timmar varje vecka. Plötsligt har jag en hel dag "till godo".

Sweet Lord, jag måste vara den ende i världen som faktiskt nu har 8 dagar per vecka.

I´m special.

Men säg för sjutton inget till maken.

5 kommentarer:

Häxan sa...

Vi vet att du är speciell.....annars skulle vi inte vara hos dig :))

Självklart låter vi inte maken få veta. Hur skulle det se ut!
Men nu är jag lite nyfiken... Vad skall du göra med all extratid du nu har ? Hahahahaha........Fast jag tror inte du har några problem med att fylla dom ( eller Maken)finns nog alltid nåt att göra :)))
Ha en jättebra dag!

Helene sa...

Unna dig långlunch med trevligt sällskap ett par gånger i veckan.

Njut av de "extra" timmarna och lägg dem inte bara på jobbb.

Ha en bra måndag.

Annette sa...

Ja, se nu till att behålla dessa timmar för dig! Boka in stående besök på salong, t ex. Du kan säkert hitta någon ny 'behandling' att göra en gång i veckan.
(Men detta inlägg gör att jag tycker än mer synd om mig själv - jobbet har flyttat från en relativt central adress till landet på Gärdet (Stockholm, alltså). Detta ger mig ca 30 min extra restid enkel väg. Så var åttonde vecka har jag rest en arbetsvecka extra.)

Malin Vänersborg sa...

Passa verkligen på att njuta av detta! Du har gott och väl jobbat in den (egna)ledigheten! Men du _måste_ berätta, vem var den hemliga gästen, som kom på besök i lördags? Inte hittat det någonstans.
Önskar en bra dag!

Malin Vänersborg sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.