torsdag 28 oktober 2010

En kväll på restaurangSitter på lokal med den ena systern i Syster Lycklig. Vad vi pratar om?

Klimakteriokossor.

Hon på andra sidan bordet påstår att hon minsann har många år kvar. Piper nåt om att hon fyller 40 i december.

Men visst finns det avarter?!


11 kommentarer:

Helene sa...

En fd arbetskamrat var 37 när hon gick in i klimakteriet.

Anonym sa...

Den äldsta svenska kvinnan, som blev gravid utan yttre påverkan eller hjälp (mer än mannens ha ha), var 53 år......apropå avarter.

absolutjohan sa...

Arabisk kväll minsann.

Anonym sa...

Klart det finns avarter!!!! Här sitter en och skriver kommentar. Klimakteriet kan sätta igång 10 år innan man märker något. Det ligger där och lurar för att helt plötsligt aktiveras i full kraft. Inget roligt alls. //Gina

Lennart Pettersson sa...

Som varandes man, ex-sambo, ex-gift, osv, vet jag när klimakteriet kan stövla in, bre ut sina svettningar och ditten och datten. Jepp! 40 bast är inte en gräns för något!

Sus sa...

39 år.
Fyller 22 i december.
Så lugna henne.
Man blir inte äldre än man gör sig.

Cosmopolit sa...

Mormor var 56 och mamma 58 när de ko i klimakteriet så jag är hoppfull.

Anonym sa...

Vi skall alla den vägen vandra...
Och klimakteriet kan ju innebära mycket positiva saker också. Som...ehhh..som.. hmmmm... som att elräkningarna blir mindre för att man inte behöver ha någon värme på för att man svettas hela tiden!!
Kära hälsningar,
Ann o´Nym

Anonym sa...

Är 44 nu och bara väntar på klimakteriet, ju förr desto bättre.
För min del skulle det sedan innebära att jag slipper de migräner som kommer i samband med det månatliga... så kom fort, jag väntar!

Anonym sa...

Till anonym ( nr 9), ursäkta Mona, men jag måste svara henne; här är en som också "längtade" till klimakteriet p g a att min läkare sagt att min migrän skulle ge med sig när jag kom in i klimakteriet, som var hormonellt styrd så det bara visslade om det. Inte sjuttsningen gav den med sig, utan det var bara att lida vidare OCH svettas samtidigt, gusis för bajsis vad en kvinna måste genomlida. MEN det finns ett ljus i tunneln, det funkade iallafall för mig, min läkare skrev ut betablockerare, Inderal Retard, åt mig. Jag har ätit dessa i 3 mån nu och har haft ETT migränanfall under tiden, mot tidigare 3-dagars migränanfall vid mens och ägglossning, sedan när man inte längre hade sån´t, så är det som att kropp-fan kommer ihåg. Jag har inte alltid haft migrän utan det kom när hormonhalten började svaja. Lycka till!

Annette sa...

En fd arbetskamrat var 33 när mensen slutade och det andra började ...