torsdag 28 oktober 2010

På en lördag, om man vill

Peter Barlach, från Peter & Frans-uppsättningen på Boulevardteatern (två musiker som gör en jävligt bra föreställning, i alla fall var deras förra asbra!), messade mig och frågade om jag ville komma dit nu på lördag. Biljetten kostar 200 bananer och inkluderar en skiva.

Men jag har ingen att gå med. (Kan kanske bero på att jag inte har frågat någon heller..)

Nån som vill gå med mig?

10 kommentarer:

Jupp sa...

Nä.

Men det har inget med dig att göra. Ej heller har det något med Peter att göra. Man kan heller icke skylla på Frans *eller vad han nu hette*.

Jag ska bara bada katten. Dessvärre.

En annan dag, en annan tid. Då kommer jag med!

NinaPX sa...

Absolut! Tid?

NinaPX sa...

Ahmen, nu är jag ju dum i hela huvudet igen. På Lördag ska jag ju äta oxfilé, potatisgratäng och dricka Amarone - last supper, you know! ;-)

Suzie sa...

Jag vill gärna gå! Resten av familjen åker till Schweiz så jag är alldeles alldeles ensam.

nettan sa...

jag vill oxå gå med dig!

MonasUniversum sa...

Suzie och Nettan: Jamen då så, consider it a date!

Anonym sa...

Skulle jättegärna hängt med, men på lördag har jag bjudit över bror och svägerska på middag. Dessutom är det i mina hemtrakter om jag inte misstar mig... /LiSe

Sus sa...

Aha, jag har fått inbjudan via FB. Får vi för oss (Hjärtat och jag) så kommer vi. Du vet, vi ska ha en varatillsammanshelg <3 Du vet, sånt man gör efter tio år tillsammans.

MonasUniversum sa...

LiSe: Synd, men du, det är på Götgatan..

Sus: FAN VAD NI ÄR TRÅKIGA! Säg till Norton att ni kan vara-med-varandra-helg på lokal. Det går skitbra. Det är så vi umgås här i Stockholm serru.

Kristina sa...

Hade gärna hängt med men vi skall på "parmiddag" med ett par som nyligen träffats. Fatta, å så jag och mannen som hängt ihop sedan järnåldern.
Men annars är inte jag den som bangar. Nästa gång, wathever, följer jag med.
Å Sus, ta med hjärtat, det kan vara ett bra förspel. Klä upp sig fint, gå ut bland folk, hålla handen, dricka lite skumpa... å så taxi hem - fort!