söndag 28 mars 2010

Om kändisar som uppenbarligen har problem

Har tv:n på och slötittar på reprisen av Skavlan. Gäster är Noomi Rapace och Ola Rapace.

Något gör att jag känner mig tvungen att koncentrera mig på intervjun. Kolla här och dra fram markören till 23.02, då de hälsas välkomna. Titta noga på parets ögonkontakt och kroppsuttryck under intervjun.

Man behöver inte ha en examen i psykologi för att se att nåt är jävligt konstigt.

19 kommentarer:

Rosa sa...

Tänkte på PRECIS samma sak!!! Vad är grejjen?! Var tvungen att byta kanal, kändes obehagligt.

reneesfotoblogg sa...

Har sällan sett en kvinna med ett så slätstruket ansikte, ingen gnista, inget liv, totalt platt. Man kunde tro att hon botoxat hela fejan.

Isabelle sa...

Jag reagerade också på det. Känns som att de inte är helt överrens om hennes jobb på bortaplan om man säger så.

GudinnanT sa...

Jo inte ser dom ut att direkt va överens. Men jag inte se på Ola utan att tänka på att han gjort flera anti drog kampanjer men som nydligen åkte fast misstänkt för drog innehav...det kanske är därför dom inte verkar sams...dom har haft ett jättegräll just innan för att han va lite vit om nosen?!

Klankis sa...

Jag tänker att de borde ta och bleka tänderna. Och hon borde ha gjort en hårinpackning. Eller så är det dags för mig att putsa skärmen.

Viktoria sa...

Mm nåt är det. Det är något i deras (mest hans) sätt att vara som känns underligt.

Sus sa...

Folk som tar droger är ju lite eljest. Inte så länge sedan han åkte fast för kokaininnehav på en Sthlmskrog.
Jag tror inte bara att han hade det i fickan om man säger så.

marie m sa...

Ja nåt var det,är inte säker på om det blir slagsmål eller om dom sliter kläderna av varann efter programmet ! Kontrollrummet var bra med i spelet mellan kamrorna må jag säja.

Mr Lee sa...

Fru Lee har gått i samma klass som Ola. Dagens Lassie...

Malde sa...

Något mysko är det...

Morgondagens minnen sa...

Jag tyckte dom såg kära ut!

cesa sa...

Får lite vibbar av hustrumisshandel... hoppas verkligen att jag har fel... men tror tyvärr inte det.

Torvaldan sa...

Cesa: Jag har dessvärre hört att så är fallet.

De Tokiga Brokiga sa...

Jag tror man ska vara förbaskat försiktig med att sprida sådana rykten, faktiskt. Det skulle inte förvåna mig om det klassas som åtalbar ärekränkning att påstå att någon misshandlar sin hustru utan att samtidigt lägga fram bevis.
Men, det åsido: visst är det något skumt med den mannen. Senaste utespelet var att han anser att man inte behöver uppröras över att kvinnliga skådespelare rutinmässigt sextrakasseras. Enligt honom är det istället ett kvinnlig förmån att kunna ligga sig till roller. Och att männen som inte kan det, är missgynnade. Jo, för det vet ju alla att kvinnor vill inte ha jobb på meriter och lämplighet, nej vi vill helst tvingas utföra sexuella tjänster med vilken äckelgubbe som råkar ha makten just för ögonblicket, för att få jobb....Skulle min man komma med ett sådant uttalande, skulle jag se det som skilmässoorsak.

Smultronblomman sa...

Fick vibbar om att han inte riktigt gillar att Hon är den som är mest framgångsrik för tillfället. Läbbiga ögon på Ola, tyckte jag. Känns lite som om han solar sig i hennes glans.

Nyckelpigan sa...

Har inte hunnit se klippt ännu, men om min man sa "Men just den här rollen är ingenting jag är avundsjuk på. Inte heller på all hets som har varit runt Millenniumtrilogin heller. Jag tycker tvärtom att det är lite sorgligt att det är sådant som går hem hos folket. Nivån är så fruktansvärt låg på historierna och även karaktärerna i filmerna." när jag gjort en brak succé så skulle jag också ha problem i äktenskapet, OM de nu har det :S

Helena sa...

Sitter och tänker på hur jag och min egen man skulle kunna uppfattas under en liknande intervju. Nervösa, med prestationsångest och med en vilja att försöka framstå som lyckliga och kära "på riktigt", för det ÄR vi ju egentligen. Hua. Och dessutom kanske få stå tillsvars för vissa rykten och lite obekväma åsikter. Tror inte att vi skulle lyckas bättre. Skulle ni? De är ju trots allt inga supermänniskor. Bara vanliga småbarnsföräldrar med ett ovanligt yrke.

Anonym sa...

Ucsch ja, jag fick så dåliga vibbar att jag stängde av!

cruella sa...

Usch. Ola Rapace har alltid varit läskig. Och dra in tungan när du garvar, karl!

Det var förresten inte klokt vad kameran KRÖP på Noomi när Skavlan (lite läbbig han med, fast det märks ju mindre under norskeriet) ställde sin inledande fråga.