söndag 14 mars 2010

Om att börja jobba

Jag har varit borta sammanlagt 7 veckor från jobbet. (För jag råkade ju vara sjuk en vecka före operationen också.) De första två veckorna höll jag på att på att gå i taket av tristess. Ni som är hang-arounds här vet ju hur mina dagar brukar se ut.

Problemet är att nu har jag fått mersmak. På att vara ledig. Herregud så mycket trevliga saker man kan fylla dagarna med. Fika sig lite, shoppa sig lite, luncha sig lite, spa'a sig lite. Bara glida omkring alltså.

Men i morgon börjar the real life of the Bromma wife. Och det är ingen mjukstart direkt: vi ska öppna en megastor videobutik (InfraCity) och inflyttningen skall påbörjas kommande vecka. Detta ska gå hand i hand med byggjobbarna, som sliter för fullt för att färdigställa skalet, det vill säga flytspackla golv, fixa belysning, bygga väggar etc. Vi skall alltså tömma en annan butik, och flytta in i den nya.

Lite logistikjobb med andra ord. Maken har försökt förbereda så mycket som möjligt men då den riktigta logistikchefen varit sjukskriven, så kan man väl säga att det råder en aning av oreda i det hela.

Så jag kommer att få en arbetschock utan dess like.

Jag tror jag passar bättre som lyxhemmafru på heltid.

Faktiskt.

16 kommentarer:

Monica sa...

så då har vi ingen date på fredag med andra ord??

Bibban sa...

Men se till att spaa..dig ordentligt idag, gör absolut ingenting som tar energi, ligg i soffan och päääs. beställ fika på sängen blunda och njut och tänk på alla spadagar som gått..SEN går det av bara farta;))
Lyckatillkram kommer här

NinaPX sa...

Men du, du kommer ju befinna dig i mina trakter. (gissar att det är den i Glädjen ni flyttar?). För att inte helt tappa det goda livet föreslår jag därför att vi fikar oss lite. :-) Må gott! //NinaPX

bara lilla stora jag sa...

Infra som i Upplands väsby??
i så fall välkommen till mina trakter

MonasUniversum sa...

Monica: ser jävligt mörkt ut.

Bibban: Tack, men med tanke på makens framfart här hemma så har jag en del att göra!

Nina: Japp, det är det. Vi skall flytta vägg i vägg med Hööks. Och klart vi måste fika oss lite!

Baralillajag: Jajamensan, tack! Vi sitter just nu och diskuterar om vi ska stoppa in en mjukglassmaskin där också..ICA drar ju så in i helvete med folk så vi räknar med att flytten blir till vår fördel.

William Witsman sa...

Ledighet is the shit.

Gabriella sa...

Ingen lunchdejt på torsdag heller? Inte ens en liten fika?

Nettan sa...

Och så ännu en från Väsby :-) Vi behöver verkligen en megastor videobutik i trakten!!! Välkommen! Kan du berätta mer exakt var?

bara lilla stora jag sa...

Mjukglass låter som en kanon ide :)

MonasUniversum sa...

Gabriella: just nu ser det jävligt mörkt ut.

Nettan: Vägg i vägg med Hööks. Hästaffären!

Mimmi sa...

Kul med lite "mjukstart" så där!
Är det på hörnan, Hööks gamla lokaler (som de hade för några år sen)?
/Fd hästmänniska

Mr Lee sa...

Oj, då blir det pappa-dotter utflykt till den där trevliga tant Mona med den roliga maskinen!

Vi kommer att bli stammisar! :)

Anonym sa...

Men... var då... bredvid frisören? Härligt... vi som bor i Bollstanäs kan behöva en videobutik, så slipper vi åka till den sorgliga vid Glädjen. Härligt... dessutom så har du en annan GBP opererad hos frisören bredvid har jag hört.

Mr Lee sa...

öööhhh, ligger inte den gamla butiken vid Glädjen?

Anonym sa...

äääähmprf... jag menar inte att själva butiken vid glädjen är sorglig men själva köpcentret är märkligt.. Känns som ett lite läskigt område på något sätt...

Anette sa...

Här är ännu en från Väsby.Va kul med en större butik,den kommer jag att besöka.Måste bara säga att jag gillar din blogg! Har nog aldrig skrattat så mycket som när man läser den.Kanon rolig helt enkelt :)