fredag 12 mars 2010

FredagsmysMaken är hemma med talibanen, och mannen i det här huset sitter en privatjet på väg till en svensexa i Barcelona. Mmm, det är sånt man gör här i finområdet. Ja, alla utom jag då, som sitter här och dricker upp hans champagne, hehe.

Så om ett par timmar har jag svaret på alla värdsliga problem, feel free to ask liksom.

Och det är ju tur att man har GPS installerad i knäskålarna, så att man hittar hem.

Det blir en jobbig dag imorgon tror jag visst.

11 kommentarer:

Malla sa...

Det där såg inte helt äckligt ut! Trevlig helg!

NinaPX sa...

Ser trevligt ut! Räknar med att du o väninnan löser världsfreden och sånt ikväll. Jag hoppas du hittar hem ok och att du inte har allt för ont i håret imorgon. Trevlig fredag och må gott! /NinaPX

Camilla sa...

Ha en mysig fredag!
Kram Camilla
PS. Blir det Melodifestivalen imorgon?

MorsanMia sa...

Fy fan vad sugen jag blev på smörgåstårta

Melkers Mamma sa...

Kom att tänka på dig när jag såg Postkodmiljonären ikväll - Helgens postkodvinnare bor i Bromma! Får man se din snygga hall, månne?

/Jennie (från Karlstad där man aldrig vinner i PKM)

Anette sa...

*asg* är det jag som har fått för mycket vin eller finns det två inlägg "fredagsmys" ??? Hoppas ni har kul och slår klackarna i taket.

Anonym sa...

Jag kollar din blogg ett par gånger om dagen och herregud vad jag skrattar. Du gör mig glad och mina barn tackar för att de fått en gladare mamma. Camilla

Comvidare sa...

Jag dricker också sanningsdrycker ikväll. Men mitt är mer rött. Köpte bara en halv flaska så att det inte skulle bli för många sanningar från mitt hörn...

Lisa sa...

Kära Mona!
Regel ett:
Ett glas skumpa/vin=ett glas vatten!
Svårare är det inte att få en trevlig morgondag!! ;-))

*skål*

Maria Agrell, Barcelona sa...

Jag såg ett gäng Stockholmare på svensexa i Barcelona när jag lunchade på Bestial häromdagen. Förmodligen din man och hans gäng. De bodde på W.

MonasUniversum sa...

Maria Agrell: Inte min man, men däremot väninnans man. Det var hos dem jag var. Och ja, om det var män i 40-års åldern, så var det dom!