söndag 14 mars 2010

My style, men i vitt såklartJag har redan haft den obligatoriska Howard-soffan och har nu fastnat i det amerikanska soffträsket, mjukt och stylished.

Men i vår familj så har vi grava soffproblem; då vår nuvarande sa upp sig härom året, så gick maken på eget bevåg och köpte en ny på Ekerö Möbler. En designersoffa. Snygg som fan, men hård som flinta. Jag vägrade, så nu står den på vinden.

Jag har alltså en upp på honom...

6 kommentarer:

Malde sa...

Du har en modig Make. Eller är han enbart dumdristig? ;-)

Maken och jag hade stora problem att komma överens om en soffa när vi skulle köpa en för många år sedan. Det tog ett bra tag innan vi var ense om en soffa...

Må så gott!

Malin sa...

Urhärlig soffa! Tror den blir fin i vitt hemma hos er. Men är den inte lite för liten.

Smultronblomman sa...

Skulle, personligen, inte välja denna soffa. Ful. Ser ut som någon spytt på klädslen. Själv har jag en fäbless för skinnsoffor. Men det allra viktigaste är, och där är Mona och jag överens, att de ska vara sköna att sitta och ligga i. Har sett massor med snygga soffor men man sitter inte skönt i dem.

Jessika sa...

Jag vill ha en ny soffa. En med divan. För några år sedan såg jag en äkta divan i trettiotalsstuk på London W8. Sammetstyg, toffsar, guldig, lejontassar. ville ha men hade så totalt ingenstans att ställa den men den var sååååå himla häftig, har fortfarande inte kommit över hur häftig den var ;)

MonasUniversum sa...

Malde: Han var mycket nära att bli mördad kan jag säga.

Malin: Jo, detta är en liten tvåsits. Idag har vi en stor tvåsits, från samma leverantör.

Smultron: jamenvafan, den ska ju vara i VITT ju! Och den är asskön. Lite som ormen i Robin Hood du vet, när han gosar in sig i vaggan. Så är våra soffor idag. Men nötta.


Jessika: dom har svinsnygga grejer, men dessvärre får jag aldrig igenom den stilen här hemma. Då får jag tjacka mig ett eget hus, thats for sure.

Malde sa...

Nu har jag skrivit om vårt senaste soffköp ;-)