onsdag 3 mars 2010

När man kan köpa sig lite frihet

Jag har just köpt mig en kock. Den bäste av dem alla, sägs det i branschen.

My Godness vad han ska få jobba den lille kocken, för jag är en kräsen kärring.

Nån som provat honom?

21 kommentarer:

gitta sa...

köp köp köp

Morgondagens minnen sa...

Japp, vi har haft det där.....Jorå helt okej mat. Kul med nya smaker osv...Dock för mkt kött för en familj där den ena inte äter kött... Förstår inte ,det borde komma en sån med vegetariska alternativ...

Anonym sa...

Jodå. I början var vi supernöjda men sen blev det lite samma lika och lite snålare tyckte vi...

men på det stora hela var det ok. Även om vi nu avstår ett tag.

/ChampagneÅsa (som just beställt hem 24 flaskor från La Frace!)!

Anonym sa...

Det är väl inget för vanliga dödliga med dålig lön kan jag tänka ...

Monica sa...

ingen aning,men kolla din mobil er du GULLIG!!

Mr Lee sa...

Läste först att du köpt en cock... ;)

Jupp sa...

Har inte provat, men han var ju trevlig att titta på den lille spjuvern! :-)

Pernilla sa...

Men så dyrt verkade det inte vara, jämfört med andra tjänster. Fattar jag rätt om man kan välja mellan bas och meny, att det är olika paket? Bas kändes som att där har du möjlighet att lägga till lite tillbehör själv, meny var det mer som var färdiglagat? STämmer det?
Berätta om ni är nöjda!
Skippade ni Linas?

MonasUniversum sa...

Pernilla: Ja, jag hörde så mkt negativt om dom, så jag avbokade! Jag valde meny, men du fattar rätt. Återkommer om hur de är. Min mamma har haft dom länge och är skitnöjd.

Gitta: Hahaha, kan du haja!

Morgondagens minnen: Jag provar i några veckor, sen får vi se. Dock äter vi kött, så det lär inte bli några problem.

ChampagneÅsa: Som sagt, vi testar. Jag vill också beställa champagne!

Anonym: Alltså, det beror ju på vad du har för matkostnad? Vår är rätt hög så det känns som om den kommer sjunka lite, faktiskt.

Monica: I will honey.

Mr Lee: Amen eller hur!

Jupp: Well, lagar han inte god mat så åker han ut!

Pernilla sa...

Vi testade ju Linas och det kostar 720 kronor varannan vecka och först kände jag att det var lite dyrt men insåg att vi gör av med mycket mer när vi handlar allt själva. Det låter bara mer när man får det presenterat sådär. Vi fick färre ärenden till affären och bara där sparar man ju några hundra per gång...

Var det fler än jag som dissade Linas alltså?

Jessika sa...

Det som, överlag, är jobbigt med de där lådorna/kassarna/etc är när man är ensamstående eller bara två för allt sånt (och priserna) är anpassade för familjer. Frysen rymmer bara så mycket. Nu finns ju den här matkomfort anpassad för ensamstende och priserna är rätt hyfsade ändå.
Men jag gillar att laga mat och har tid så vi fortsätter så. Städning däremot. Städning... Men den måste nån sponsra för den har vi inte råd att hyra ut.

MonasUniversum sa...

Jessika: vet du, min mamma och hennes man har haft just det här företaget och är kalasnöjda...och dom är ju bara två..=))

intern1n sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Torvaldan sa...

Låter ju helt perfekt! Borde vara Nobelpris för dylika vardagslösningar. Vad mer kan stämma in på "gjort mest nytta för mänskligheten"? Frågan är vilken kategori... fredspris?

anita sa...

Honom vill jag ha!!!!!

epsilon sa...

Verkar ju vara toppen. Undrar om de levererar i södra Närke?

Jessika sa...

De levererar inte i Västerås. Är nästa problem då ;)

Mamma P sa...

Ja, vi körde hela hösten och åt oss mer än mätta, men har nu gått över till baslådan istället. Det var vid ett flertal tillfällen dåliga grönsaker och barnen var inte så överförtjusta i maten. Vi har testat flera olika företag, men nu kör vi alltså baslådan i detta företag. Inte lika dyrt, inga ruttna eller oruttna grönsaker och inte riktigt lika flashigt, mer en enklare variant alltså.

Mallan sa...

amen va vad lyxigt alltså... sååå smidigt...

Söderbergs Take sa...

jamen alltså, vi hade ju dom hela hösten. och har kört igång nu igen. jag var extremt nöjd med kvaliteten på råvarorna, inget ruttet här inte. verkligen inte! däremot så tyckte jag att det blev lite samma samma efter ett tag, men å andra sidan så är man ju inte så otroligt kreativ själv alltid heller. hur som helst så tyckte vi att fördelarna övervägde kraftigt; Man behöver inte fundera på vad man ska äta, man behöver inte åka och handla lika ofta, man blir inspirerad att testa att själv laga grejer man aldrig skulle ha provat annars. dessutom, som någon nämnde tidigare, så gör man inte av med lika mycket pengar när man åker och fyller kassen på ICA var och varannan dag med grejer man egentligen inte behöver. dessutom så slänger man inte alls lika mycket mat.

ja ja, helt ok tycker jag alltså

Anonym sa...

Hej! Verkar ju bra, men tyvärr inget som finns i lilla Örebro. Vi kör Linas och har hunnit med två omgångar nu. Vi är kanonnöjda!!! Superfräscha grönsaker o lite nya rätter för vår del, även om vi ju känner igen en del. Mina föräldrar var på besök när leveransen kom i måndags. Dagen efter hade de också beställt!!! Och de är bara två....

//Jenny