lördag 6 mars 2010

Om att gå på spa hos trollpackor

Först tänkte jag bara säga att igår skrev jag något om träningsvärk i vaderna. Alltså, jag skulle ge vad som helst för att byta idag mot igår. JAG KAN INTE GÅ! Seriöst. Det är helt jävla omöjligt att gå med raka ben. Jaaa, jag veeeet att jag inte stretchade ordentligt. En sak är säker; jag ska träna måndagar och torsdagar i 3 månader och kommer ALDRIG i helvete att göra om den där övningen. Ni vet, den där när man står på en brädjävel och ska vippa fötterna upp och ned.

Sjukgymnasten: Ja, så kan du ställa dig här med tårna så långt ut som möjligt på brädan. Gör så i 1,5 minut.

Jag ba': Hehe, som om det skulle vara några problem!

Sen ba': Upp, ner, upp, ner i 180 knyck. Peace of cake. Störig som fan.

Vilken jävla idiot man är. Never again.

Jamen det var ju inte det jag skulle skriva om. Jag var ju på spa igår. På "par-spa". När man gör allting samtidigt som den man är där med. Man sitter/ligger intill varandra.

Väry well. Tjejen som hade turen att få herpesbruden, det vill säga mig, började med att oljemassera mina fötter. Hon klämmer och trycker mellan lilltån och "ring"-tån och säger:

"Du har lite ont i nacken va?"

Jag vänder mig om och stirrar på Christina, och undrar om det är några trollpackor vi hamnat hos. Sen klämmer hon lite till på nåt annat ställe på foten, och pratar om mina problem i höger axel.

Amenassåfatta. Man klämmer och trycker på tårna, så blir det varmt i hela jäkla nacken. Märklisch.

Många spa'n har jag varit på, men det här var nog det bästa.

Jösses vad jag just blev stammis där.

Hade aldrig hört talas om det innan, men de har funnits i 9 år. (De annonserar aldrig då de tydligen har många kändisar som går dit och gärna vill vara i fred.) Hemsidan suger måste jag säga, men har man tröttnat på Sturebadet och alla andra fancy places man har sprungit på, så är detta idealiskt.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Vart jag vill också gå ditt

Malin J sa...

En riktig massage är guld värt. Min svåger är utbildad massör. Tråkigt nog för mig så bor han 50 mil bort. Men han vet vad han ska göra varje gång han hälsar på.

Helena m. 4 sa...

Det fanns en mängd olika paket - vad tog ni, om man får vara så frågvis ;-) ?

Anonym sa...

Aldrig hört talas om zonterapi? Inget hokus pokus, punkter under fötterna motsvarar olika kroppsdelar...det har kineserna sysslat med i flera tusen år.

kalbomàman sa...

Hon klämde och tryckte lite mellan tillrosa och lillpinken då? ;D

MonasUniversum sa...

Anonym: Roslags Spa. Roslagsgatan 32.

MalinJ: Herregud så jag hade utnyttjat honom!

Helena m 4: Ingen aning, det var Christina som bokade. Nåt med fötter och ansikte. Vi var där ett par, tre timmar.

Anonym: Jo, jag har ju det, men jag blir bara så imponerad över hur kroppen fungerar. Sen var det länge sedan jag gjorde just något sånt här.

kalbomàman: ...och skönt var det!

Jessika sa...

Skönt med spa :)!
Själv älskar jag pedikyr och fotmassage. Och en riktig ordentlig ryggmassage. Sånt somnar jag av, jag somnar visserligen av akupunktur också. När jag har haft råd har vi varit på Yasuragi (hasseludden).
Sambon ger fotmassage, lite som zonterapi, det är oerhört skönt.