onsdag 5 september 2007

Säljarpack!

Det märks att det är i början av september.

För varenda företag, med säljare anställda, har haft sin årliga kick-off. Eller nåt. Jag är totalt nedringd av diverse säljare.

Jag hatar säljare. Jag är gift med en supersäljare, så jag kan alla trick. Men jag är alltid trevlig. Trots det så har vissa säljare väldigt svårt att förstå svenska. I synnerhet två ord: Nej tack!

Men det är jag som måste ta dessa samtal. För om de får tag i maken, så lär det garanterat sadla om till ett annat yrke. För han är ingen lek. Och han är dessutom otrevlig, om de inte fattar hans "Nej tack" och ändå svamlar på.

Fast det är klart. Det finns en del som är trevliga också. Som Jenny på tidningen Stora & Små. Henne gillar jag. Hon lyckades sälja på mig en annons i en tidning som vi inte alls borde annonsera i. För vi är ju inga återförsäljare. Vi säljer TILL återförsäljare.

Maken fick en hjärtinfarkt när fakturan kom. För jag har en tendens att gå på allt som verkar bra. I synnherhet om säljaren är trevlig. (Jävla Jenny. Som jag vet tillhör en av mina så kallade fluktare här inne.) Så han är mycket glad för att vi inte har några dörrknackare hemma. För jag skulle köpa allt som säljs.

Fan. Jag gillar ju att shoppa.

5 kommentarer:

Malin sa...

Haha, jag visst är hon trevlig Jenny. Hon har lyckats få mig att annonsera i den tidningen också.

Kan man inte gå med i Nix-registret som företag?

Ella sa...

Jag är ganska hopplös, när jag tröttnar så lägger jag på luren.

Anonym sa...

Tack för de vänliga orden! Känns bra att vi på stora&små har lyckats att göra ett positivt intryck.
För att svara på det med "Nix-registret"...visst kan vi markera om ni inte är intresserade. Men varför gå miste om en suverän kanal ;)

MonasUniversum sa...

Jenny Jenny, kära Jenny. Säljare in i det sista!!!
Du är också den ENDA säljaren i hela Svedala som har mitt mobilnummer....

Anonym sa...

Det får du tacka din man för! :)

Byt inte nummer bara, allt blir så mycket svårare då...