söndag 9 september 2007

Lobbying

Maken går in hårt för sin jädra rostfria diskmaskin.

Jag har ju givetvis talibanen på min sida. För jag är smart.

I helgen så uppgraderade jag henne till "Städassistent". Hon är ju redan Dukningschef. Och hon gillar titlar. Så jag frågade helt enkelt vad Städassistenten tror om pappas val av diskmaskin.

"Han är ju en slarvmoster mamma. Och du är ju Städchef. Och pappa är ju bara Sopchef. Så då bestämmer du. Och jag. För jag är ju din "Städ-essesent".

Så nu försöker maken muta tonåringen.

Som dessvärre inte är lojal mot sin moder, om rätt muta ges.

Jag tror att jag börjar inreda garaget. Så kan JAG bo där istället. Så kan dom ha sin fula rostfria diskmaskin.

Med en miljard fingeravtryck.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Maken läser inte här va?? För jag vill ju stå på din sida :) Men det finns faktiskt nya rostfria maskiner som inte blir mer kladdiga än vita. Vi har en sån :P

MonasUniversum sa...

Näpp, han läser inte här. HOPPAS JAG!
Okey. Så du menar att det verkligen fungerar? Hur länge har du haft den? Som jag skrev, så har exmaken nån variant från Elektrolux, där finishen försvann efter nåt år. Men LOVAR du mig att det verkligen fungerar, så kan jag kanske ändra mig. Vad är det för märke?

Monica sa...

hallå där !

Du får kanske låta han bestämma!

Ditt garage?? Glöm det , där är det ju upptaget!

MonasUniversum sa...

NÄEDU MONICABLOGGHALLICK, HAN SKA INTE ALLS BESTÄMMA! För han öppnar luckan typ en gång i månaden. Och jag är STÄÄÄÄÄDCHEF.

Fan, jag börjar tro att du inte alls heter Monica. Det är nog min man som ligger bakom ditt namn.

Ja. Så är det!!

Anonym sa...

Det är en Electrolux vi har oxå. Med antifinger print eller vad det heter. Vi har i och för sig bara haft den sen i februari. Men den blir inte särskilt kladdig. Och då är vi sex st i familjen. Inga småbarn dock.

Malin sa...

Ta med Talibanen när ni tittar på maskinen - ge henne lite kladdigt godis och be henne sedan att känna, klappa och pilla på maskinen. Allt utan att J hör. Så tror jag nog att det lilla problemet är löst när du säger till J att han får putsa den två gånger varje dag ifall det ska vara rostrfritt.