lördag 22 september 2007

Fullt ös, medvetslös...

Vaknar 06.30. Eller blir väckt. Av en elefanthjord. Känns det som. Till jag inser att det är talibanen som kommer springande, så att det vibrerar i golven. Hon är själaglad över att hon vaknat 5:e dagen i rad, utan att ha kissat i sängen.

Halleluja. Måtte den här skiten vara över nu.

06.49 inser jag att jag inte kommer att få mer sömn. För talibanen är extra pratig. Och det är ju dessutom lördag. Godis. Som man får efter frukost. Så frukost vill vi ha NU!

Så man är duschad och färdigäten 07.15. Och undrar om man är den ende i världen som är uppe vid den här tiden. Men inser, så snart man loggat upp sig på nätet, att en del bloggvänner är vakna, bl a Monica. God morning bruden!

Och idag dag skall det införskaffas en diskmaskin, inköpas två vinteroveraller samt gräva upp halva trädgården, i jakt på oljetanken. Visserligen med lite hjälp från makens svärfar.

Fast han vet inte om det. Svärfaderna alltså. För jag ringde min mamma och bönade och bad. Och mannen i fråga sover. Och för hans skull, så hoppas jag att han sover länge. För det kommer att bli en lååång dag.!

2 kommentarer:

smul sa...

ni skulle ha en metalldetektor! Lycka till

Monica sa...

Håller med smul!
om det funkar?
Lycka till idag, *hoppas* det går fort!
Vaken då,men sen sovnade jag om o vaknade 11,30 *suck*