onsdag 15 juni 2011

Rövalainen

Jag har norra Europas plattaste röv och det börjar bli löjligt. Som två slappa, dinglande påsar. Inte så klämbart med andra ord.

Jag gillar genvägar så jag tänkte att ni skulle tala om för mig hur jag får en snygg häck. Utan att träna.

Sug på den ni!

22 kommentarer:

Sus sa...

Silikonkuddar.

Fast du vet ju vad jag tycker om det =)

MonasUniversum sa...

Haha, men man kan ju ha dem lösa i trosorna...eller inte.. "Öhh, vänta lite, ska bara rätta till röven."

Vivi sa...

Men det ska finnas trosor som har det "inbyggt" eller iaf lyfter och formar. Vet inte var man köper dessa men antar att vilken välsorterad underklädesbutik som helst har det. Har en kompis som jag vet har pratat om dessa då hon har samma problem som du. Lycka till!

Kristina sa...

Jag har sagt det förr, man behöver trosor från Flexees eller liknande. Dom klämmer ihop och shapear up. Finns på Twilfit eller Åhlens city.
Ett dyrare alternativ är Akademikliniken.

Sara sa...

köp dig ett par reebook toner skor (el vad de nu heter) Tyvärr not so much blingbling på dem, men du tränar röv o lår när du går runt i dom alla fall.. Prislapp runt 1200 kr, kolla Intersport, Team Sportia, Stadium osv. POK Sara

Smultronblomman sa...

Reebook Easy Tone skor ska träna upp rumpan medans du går. Syrran har sådana och påstår hon fått fastare tumpa och lår. Men det syns inte för hon är lite "stor" från början......
Annars skulle jag testa trosorna med lyftfunktion eller om det finns med inlägg, typ push up. Min bakdel krymper också nu, men inte så mycket att jag fått panik. Än.

Anonym sa...

Var på Kapp Ahl och skulle köpa mig ett par byxor. Efter att i stort sett hela livet inte kunnat ha ens 34/36 och stretchjeans har sett ut som pösbyxor så kan jag nu efter rätt medicinering äntligen ha stl 38.
Greppade ett par byxor i den stl men tyckte de såg jäkligt små ut..
Det visade sig vara såna som ska trycka upp arslet. Kanske kan vara något? Fast begränsas ju till de byxorna isf..
Jag testade inte själv, min häck är numera som den ska.

Bitchen- har FORTFARANDE inte ditt nummer i min mobil sa...

Implantat på tuttverkstaden eller J Lo trosor med samma inlägg som man kan tvätta på kvällen. Det är den enda vägen eftersom tant är så lat.

Bitchen sa...

Sara, Mona GÅR inte. Hon går max från ytterdörren till bilen, parkerar på trottorane utanför stället hon ska in på.

NinaPX sa...

Jag har ju redan skickat dig lösningen, vännen! ;-)

Annika sa...

Bra förslag här ovan..! Men vill du ha snygg häck även naken eller typ i bikini måste du nog....just det, träna lite. ;) Easy Tone verkar väl vara det enklaste då? Eller släng dig på heltäckningsmattan någon kväll ibland, på rygg med fötterna i marken och knäna mot skyn och gör några "juck" med höfterna så får du snart lite muskler som fyller ut fint. ;)

DrAnnika sa...

Fabbo Doktorn!! ;)
Och sen lite push up trosor för att få lite mer plut-rumpa... Min är sorgligt platt och fladdrig... ;)

msn00b sa...

Farbror plastdoktorn är väl egentligen enda lösningen om du inte vill träna?

Agneta sa...

VAADÅÅÅÅÅÅÅ

Vart tog dina push-up trosor vägen, har du supit bort dom eller ?????

Anonym sa...

Jamen, är det ingen i Sverige som känner till Lipomassage (LPG)? Jag fixade en midja som jag inte haft sedan jag var i 17-årsåldern med det! Tog ung. 6 behandlingar på 35 minuter. Googla vettja. Tror att det finns i Sverige också.

/Liz i Lux

hanni P sa...

MBT-skor, originalet, inte Reebok toner fejkkopior! Men du får blinga dem själv som sagt.

Annars är mitt tips Anna Ankas bakåt-kickar, 20 på varje ben, medan du borstar tänderna på kvällen. Det är allt som behövs. Promise.

Hanni P som numera har en ny blogg på mamma, tvillingbloggen, för jag ska bli trebarnsmorsa! Snacka chock (och platt röv)

Anonym sa...

hanni P: kan du beskriva Annas bakåt-kickar lite mer? Jag googlade på dem och hittade dem inte, hur gör hon?

Mimi

Cecilia N sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Cecilia N sa...

Då ska man nog har ett större badrum än vi ... (eller borsta tänderna i köket)

Men varför inte, Mona?

Om du lyfter rumpan med såna där knäna-i-vädret-juck tio gånger på morgonen innan du går upp och så kickar lite när du borstar tänderna (istället för knipövningarna som antagligen inte du heller gör, för vem gör dem?) så blir det bra även i mer avklätt skick.
För att ha rumpan i kläderna är ju bara falsk marknadsföring.

Karina sa...

Nya plastiken är rumpan...bara så att du vet ;)

Kram

California Swede sa...

Alltsa Mona, du kan inte kkomma undan utan att trana. Visst kan du kopa inlagg i trosorna, men hur roligt ar det pa kvallen nar du tar av dem. Operation later inte sa jakla frestande heller for tank att du ska sitta pa den rumpan sen. Squats ar det absolut basta och effektiva mot en snygg rumpa. Kicks och benlyft ar ocksa bra men squats och garna lite vikter i handerna. Ju tyngre desto snyggare och fastare rumpa. Du kan gora 50 squats varje morgon och kvall nar du borstar tanderna. Kram pa're

hanni P sa...

Mimi: förlåt, jag har inte varit inne och läst kommentarer här, hoppas du hittat Annas kickar. Det var några små filmer på aftonbladet tror jag som jag såg. Du står och håller i handfatet och kickar bakåt med rakt ben, nästan en pendel snarare än en kick. Du känner direkt att det är stussmuskeln du måste jobba med. Rak rygg, rak kropp, inga vridningar nån stans.Vinklad, inte sträckt ankel. Jag foglossar för fullt just nu, så det blir inte mycket sånt för min del...