måndag 27 juni 2011

Den som spar han har

4 timmar i källararens klädkammare igår slutar med att svägerskan inte kommer behöva köpa kläder de närmaste 10 åren. Herregud, jag har kläder kvar från andra världskriget, eftersom jag alltid alltid varit smart och köpt klassiska grejer, men nu åkte rubbet. För stort. Väry nice feeling.

Och kolla vad jag hittade i en kartong på en hylla.

Ett par splitter nya stövlar. Undrar hur länge dom har legat där. Och tack vare er så har jag hittat min skolösning. Det blir tre såna här från IKEA:
Plats för 18 par i varje skåp. Som hittat.

10 kommentarer:

en annan sa...

Åh, vi har använt ett par sådana där - att förvara vantar och mössor i. :-) Ett varningens ord kan jag således genom erfarenhet förmedla: om maken har strl 46 på fötterna går det bara i (absolut) max 6 par av hans skor i lådorna...

msn00b sa...

Lyasande! Har samma problem och skall kika på din lösning. Men hur gör du med stövlar?

Anonym sa...

Härligt! Men du vill fortfarande ha lite närbilder på vår hemmasnickrafe variant? Coming right up. Ska bara äta frulle.

intern1n sa...

Å nu vaknade jag o lämnar ett sent tips:
http://www.furnitureinfashion.net/product_info.php?products_id=5871

citat: "Lägg elegans till ditt utrymme med detta moderna förvaring"

hanni P sa...

Mona, kan du inte ha en tävling om vem som har det värsta gästrummet också? Nu har visserligen de tomma kartongerna efter alla ikeamöbler faktiskt funnit sin väg till tippen, men i övrigt lovar jag att jag vinner... Och i detta rum ska alltså två bebisar bo inom en snar framtid. Hujeda mig.

Anonym sa...

Nu så!! En massa bilder ligger ute på min blogg om hall förvaringen! Kram!!!

Hanna sa...

Vi har prövat med dessa hyllor också, och som "En annan" skriver, så fungerar det inte optimalt med större storlekar. De fungerar inte heller med stövlar. Därför gick vi över till hallbänken med fyra stora lådor under. Jag får plats med sju par skor eller några färre och några stövlar, sonen får plats med alla sina skor och sambon får plats med fyra. I den fjärde lådan har vi halsdukar etc.

Me and my dark secrets sa...

Tror du inte maken tänker så också... "den som spar han har..."

Cicki sa...

Jag hoppas att du inte kastar kläderna utan skickar de vidare till en välgörenhetsloppis. Där gör de en god gärning. Om nu inte svägerskan vill ha allt, vill säga.

Freedomtravel sa...

Det där funkar ju hyfsat när man är vuxen. Det var värre när vi hittade tre par splitternya skor under tonårssonens säng... som han redan vuxit ur när vi hittade dem.... I-landsproblem antar jag...