tisdag 28 juni 2011

Bra businesswoman

På torsdag kommer en inköpare från en av Sveriges största butikskedjor till jobbet. Hon vill köpa julgrejer och vi har planerat det här mötet hur länge som helst. Ett väry viktigt möte alltså.

I våras hittade jag en ny leverantör av handgjorda tomtar, hur fina som helst. Jag talade då om att jag ville ha ensamrätten på dem och att de måsta börja producera pronto.

För ett par veckor sen så ringde vi dem och sa att det kanske vore bra om vi kunde få alla samples ganska omgående (alla prover alltså) eftersom vi nu ska ha det här viktiga mötet. "Inga problem", sa dom.

En väldigt regnig dag i förra veckan så ringde kollegan och påminde dem. Att vårt möte är nu på torsdag. Where are the samples liksom.

"Inga problem, vi ska ut på landet i helgen och blir det fint väder så stannar vi några dagar extra nästa vecka, men det ser ju inte särskilt lovande ut, så det är lugnt". Sa leverantören.

Idag är det 30 grader varmt i Stockholm.

Och det pratas värmerekord i morgon.

Gud så bra det här kommer gå. Jag kan se mig i månen efter några jefla tomtar. Och att komma in i den här kedjan.

Nån som kan snickra ihop några schyssta tomtar till i möra?

6 kommentarer:

Anna sa...

Hmmm ville de sälja sina tomtar eller? Förstår inte sånt hade gärna levt på att knyppla ihop tomtar om någon nu hade varit villig att betala för dem bara :)

Anonym sa...

Beklagar. Amatörer. Håller timmen för att de överraskar, eller?

Anonym sa...

Tja, känner du för att köra till makens trakter och tillbaka så tillverkar Åsa i Åsas tomtebod sjukt snygga handgjorda tomtar. Maken borde känna till hennes verk...Fia

MonasUniversum sa...

Fia: Nää, eller jo, jag håller med dig om att de är fina. Men de jag har hittat är finare. Dessutom så har Åsas Tomtebod sjukt dåligt rykte i leverantörsbranschen. Sjukt. For some reasons som jag inte kan gå in på här. Plus att de är grossiter, liksom jag, alltså kan jag inte sälja deras grejer i alla fall.

Åsa Hellberg sa...

Det låter som en knepig leverantör, vad gör han/hon/de om ni lägger en jätteorder?

Hellfire sa...

Min farsa gör sjukt fina coola tomtar faktiskt!