lördag 4 juni 2011

I told you so

Min bambubuske...en månad senare...
eller hur man gräver ned 250 kr i marken.

9 kommentarer:

Hon som iofs tror mer på elefatgräs sa...

Just add water...

Småländskan sa...

Vatten, vatten och en massa mängd vatten..

L sa...

Den ska stå i halvskugga - gör den det? Å du måste gräva en större grop - typ dubbla storleken jämfört med krukan å fylla med jord - å sen sätta bambun i den. Bambu tillhör den avancerade skolan - eller den växer bara där den trivs.

FrökenGunilla sa...

Asch, den har överlevt i en klippskreva i skärgården sen min farmors dagar, kommer det lite regn snart så är den nog tebaks igen

Charliesprak sa...

Den ser ovanligt fräsch ut för att bo i din (eller min) trädgård.

Kamilla sa...

ha haaaa Mona, du är inte den första! Vi gjorde likadant för ett par år sedan! Nu har vi satt ett japansk körsbärsträd istället! Det är jättefint nu! Kram

Malde sa...

Jag köpte ett blåregn för 269:- häromdagen. Hoppas det överlever. Men å andra sidan överlever det mesta i vår trädgård. Utom ett persikoträd jag köpte för 7-8 år sedan... Nu står en vinranka där istället, och växer som f-n. Utomhus. Ger skörd hela september. Komma och smaka lite?

Anonym sa...

Varför anlitar ni inte en trädgårdsarkitekt som under ett första konsultationsmöta kan ge bra handfasta råd och sedan tipsa om vad som passar var och hur...osv? Ni verkar ju ha stålarna. Enorm skillnad tror jag!

Z sa...

Kanske kan du röka det? det ser liksom torkat och klart ut...