måndag 27 juli 2009

S.Ä.P.O och svinsjukan.

Under vistelsen hos SÄPO-chefen kommer vi osökt in på hysterin kring Svininfluensan.

För de senaste dagarnas mediainformation börjar få mig lite smått hysterisk.

SÄPO-chefen säger att jag ska tagga ner.

Att det inte är nån fara på taket. Att sådana som han i så fall borde ha fått en spruta.

Så jag gör en deal med honom.

Jag tänker skicka ett mess varje vecka:

"Spruta?"

Och så länge han inte har fått nån, så tänker jag vara lugn och fin.

Amenförhellskotta förresten, det här är ju värsta scoopet!

Alltså, fatta: när han väl fått en spruta, ja DÅ jävlar vet vi att det är läge att se om sitt hus.

Fort som f-n.

12 kommentarer:

Dubbelörn sa...

Bra bruden!! Då har jag koll på dig o vet att agera snabbt ;).

Joo, nu får vi expresso o kan t o m mala bönorna. Har ännu inte kommit till cappucino delen, så jag hoppas det är expresso som också är din favorit *asg*.

Kram

Suzie sa...

Bra där... det känns tryggt!
Nu kan jag sova gott...

Karina sa...

Själv ligger jag här på min födelsedag idag och har början till Inluensa, om det sen är svin eller ? Det vet i sjutton. Och vi som ska ut på middag ikväll hela familjen...vågar jag ?

Kram vännen

Viktoria sa...

Tja jag skulle tro att sopåkarna och de som jobbar på avloppsverket ligger lite före i kön. Säpo klarar vi oss utan under ett par månader. Sopgubbarna är däremot lite viktigare.

Så jag skulle nog ändra mitt övervakningsfokus om jag vore dig. Fast du kanske inte har känningar inom den branschen. Då får säpomannen kanske duga gissar jag.

Fredrik sa...

Det är ingen fara, det är bara som en vanlig influensa. Lite lägre dödlighet än andra tror jag till och med, det är väl att det inte finns något vaccin. Och finns det inget vaccin så kan inte han få heller, det kommer inte förrän till hösten. Min teori är att det då har spridit sig ännu mer och paniken är ännu större och ännu fler vill ha vaccin och läkemedelsföretagen tjänar ännu mer pengar.

pangis sa...

Ok..Jag förväntar mig att du omedelbart lämnar ut info om han fått spruta elelr inte så man kan låsa in sig..

Linda sa...

Nä, Mona. Här är ni ute och cyklar va. Han lär inte få nåt vaccin före alla andra, eller före dom flesta ens. Liksom, Reinfeldt måste vänta snällt. Gravida, sjuka och vårdepersonal. Det är när dom börjar vaccineras som man vet att man ska försöka komma över ett sånt där vaccin, för då har det anlänt till riket.

MonasUniversum sa...

Näpp. För utan vissa myndigheter så havererar Sverige. Och med tanke på att rikets säkerhet sorterar under SÄPO, så står dom bland de första i kön. Före alla oss vanliga..

MonasUniversum sa...

...och eftersom jag har tumme med SÄPO så fixar jag en kur till dig med. Man är väl en schysst kompis!

MonasUniversum sa...

...Och grattis Karina, inte så roligt att vara sjuk på sin födelsedag. Å andra sidan är det fan inte mycket att fira. Inte dom siffrorna i alla fall!!

Linda sa...

jag ska vara så jävla gravid när vaccinet har kommit så jag kommer få min dos fort som fan. Och på det kommer jag vara så jävla gravid att jag spyr upp hela systemet och med det vaccinet som åker runt där i blodet. Och med det kommer jag drabbas av grisflunsan, och eftersom jag är gravid och dom drabbas värst så står mitt hopp till en sån där konstgjord lunga.
Yes.

Jag tycker nog trots allt att Reinfeldt borde räknas till rikets säkerhet. Jag kan skänka min dos till honom eftersom jag i alla fall kommer spy upp min.

MonasUniversum sa...

Så klart Reinfeldt står bland de första i kön.

Så det är du, Säpomannen och Reinfeldt som överlever det hela.

Och bäbisen.

Have fun on earth baby.