lördag 25 juli 2009

Om att vakna.


Klockan 03.14 bestämmer sig alla Skånefåglar, och säkert några danskjävlar också, för att hålla en sommarkonsert utanför fönstret. Nu har en dryg timme passerat utan en antydan till paus och jag är klarvaken och har svintråkigt. Maken kom aldrig och lade sig utan sover förmodligen ihopknölad i värdparets not så långa soffa därnere. Förutsättningarna för en tripp till Ullared, så här i lönetider, är ju lysande. Vi lär ju inte alls slå ihjäl varandra. Not at all.

9 kommentarer:

reneesfotoblogg sa...

Var är du? I närheten av Båstad? Den stora hantverksmässan pågår ju där. Eller, du kanske redan har varit där?
Betr. Ullared. Var glad om du hittar en parkeringsplats. Om inte så kan väl maken och talibanen cirkulera med bilen medan du handlar. En fyra-fem timmar sådär.
Ha det gott i trängseln.
mvh R

Charmhäck sa...

Kan du inte hänga med mig och vänninan på Lilla torg i Malmö istället?

Ullared....*suck*

BajsMona!

wettexvarlden sa...

Det är vid den tiden vi går upp här i Skåne serru. Och vi får mycket gjort på dagarna. Hrrm.
Mannen intog också soffan. Vad är det med karlar nuförtiden?

Mimmi sa...

De tänkte väl att du saknade "kompisarna" hemifrån. ;-)
Ullared-lönehelg...been there, done that... Vi kom dit efter lunch så då hade väl det värsta slagsmålen vid entrén lagt sig, inga köer in.
Skicka ner maken på bottenvåningen (elektronik å sånt) så kan du och talibanen härja fritt bland kläder, leksaker och saker till hem och trädgård.

Chris_P sa...

Sätt mannen i röda eller blåa fikan med en bunke femkronor så löser det många familjekonflikter!! I Limhamn är skånefåglarna tysta!!

Sus Klurar sa...

Kul dag du får.
Verkligen.

Anonym sa...

Öronproppar???

Wayne sa...

Att vara fyrtionånting i kombination med Ullared gör att det rycker lite i fingrarna på mig... det måste du förstå. Men jag säger inget, för idag är jag snäll. Hej då.

fjortisensmorsa sa...

Eftersom jag är fruktansvärt allergisk mot trängsel och köer samt att bli påkörd av hysteriska människor med kundvagn så undviker jag Ullared. MEN blev övertalad av Kompis en gång och åkte med (beredd på att hamna i kundvagns slagsmål)..men det var nästan tomt där! Inte en kö så långt ögat nådde?! kommer ändå inte att göra om det, ska inte utmana ödet. Hoppas att ni får en bra dag ,-)