måndag 6 juli 2009

Att få sova.

Jag går ned i källaren och lägger mig i gästrummet.

Jag vaknar 08.30 i morse.

Det har inte hänt sen 1986. Typ.

Ledsen maken, jag tror jag flyttar ned permanent.

7 kommentarer:

Charmhäck sa...

Vad skönt! Det vad precis vad du behövde! SOVA UT!...och inte vakna med tuppen som en annan pensionär! (eller t.o.m innan tuppen)

Charmhäck sa...

Vad skönt! Det vad precis vad du behövde! SOVA UT!...och inte vakna med tuppen som en annan pensionär! (eller t.o.m innan tuppen)

MonasUniversum sa...

Japp. Vaknade bara 3 gånger på hela natten. Världsrekord de senaste veckorna kan jag säga.

Den hemska tvillingen sa...

Nice, alltid lättare att leva när man får sova. Bara du inte blir så glad och nöjd att du slutar skriva dina roliga, ilskna inlägg.

Sov gott

Fredrik sa...

Fan va gött!!!

LillaBarn sa...

Sova sa du... Konstigt, innan man får barn var väl sova det enda man INTE gjorde i sängen, och efter man fått barn är det det enda man försöker att göra men inte kan. Eller kan kan man väl, om man inte har nåt emot att gå upp minst fem gånger per natt och försöka övertala en ettåring att det INTE är lekdags. Och dela säng med en snarkande man och en snart treåring som tycker att sängen är ett ypperligt ställe att utöva sina karatesparkar i sömnen. För hennes säng duger inte. Om man inte har något emot detta, ja då kan man ju ha en skön natt förståss.

Frida sa...

Vad skönt!

Till "LillaBarn", min erfarenhet säger att sparkandet mellan mamma & pappa slutar runt 4-års ålder. Efter det ligger de mer still. Men fortfarande emellan. OM man nu inte vill strida var natt förstås ;)