torsdag 16 juli 2009

Amenfyfan


Fatta: det ligger en myra i mitt kaffe! Jag flyttar snart. På allvar.

5 kommentarer:

Lisa sa...

*s*
Å jag hittade en mygga i mitt vinglas igårkväll. Tror nog att min mygga dog en roligare död än din myra? Vad tror du? ;-)))

Ha det så skönt på din 4-dagars....vila?

Frida sa...

Hellre en fluga drinken (själupplevt yes) än en myra i kaffet.

Flugan var det ingen annan som såg, men den VAR där!

Den hemska tvillingen sa...

Amen, inte fan flyttar du inte.
Du hotar och hojtar och lever rövare men du stannar, trogen som bara den.
Du beter dig som en bedragen, italiensk matrona. Hon gormar, svär, hötter med näven, pucklar på gubben men hon stannar. Och hon älskar och till och med förlåter, men det kostar...

Sån är du Mona och det gillar jag dig för.

And about the myra, du har alltså funnit ett sätt att döda dem. I kaffet. Bra att ni har gott kaffe så att de får dö en behaglig död iallafall.

LillaBarn sa...

Lyckos dej. Här hittade jag en kackerlacka på botten i min kaffemugg. Efter att jag hade druckit mitt kaffe. Jag kräks nästan bara jag tänker på det. De har håriga ben och är så äckliga att jag faktiskt mår illa. Och det var maken som gjorde iordning mitt kaffe, fast det har han inte fått sen dess... Det är ganska mycket han inte fått sen dess, jag är fortfarande arg!

Tanja sa...

Jag fick höra ett tips förra veckan som lär ska fungera: man blandar socker och vitt mjöl lika delar en mortel och krossar det riktigt fint. Sedan ställer man ut muggar med det här och var som myrorna är. Detta borde leda till att myrorna dras dit, äter av det och spränger pga mjölet. Pang, så är det borta! Lagom rått och charmigt, tycker jag.

Mvh,
Tanja