söndag 5 juli 2009

Måste hitta luftpistolen.


Notera fågelbajset på fönstret. Jag gissar att kvarterets alla fåglar har haft party här hela helgen. Jag gissar att det är en hämndauktion. Jag gissar att de vet att deras dagar är räknade.

10 kommentarer:

Dubbelörn sa...

Snacka om fågeljävlar!! De är fullkomligt galna här ute! Skitar ner bilar o spec min! Alla är på krigsstigen...

Här har luftgeväret avskjutits, självklart enbart för att smörja maskineriet. Sen att några j*drans kråkj*lar råkade hamna i kornet... Fast det vet jag egentligen ingenting om *himlar med ögonen*

Suzan sa...

=( Sådär brukar min bil jämt se ut

Mimmi sa...

Om du hittar den kan du få komma hit också!

Pangbruden sa...

Jag kan komma med min 9 a den ger mer effekt än en fjuttig luftpistol:-) Å andra sidan kanske rutorna spricker ovh vi båda blir arresterade..det vill man ju inte;-)

Mr Lee sa...

CD skivor som dinglar i träden skall tydligen skrämma fåglarna. Det funkar säkert också med fd hyr-DVD.

Renée sa...

Har precis stått å putsat ett fönster efter att ha upptäckt tre stora blaffer på det. Jävla kråkor... Medans jag putsade satt fanskapet i tallen utanför å kraxade lite sådär skrockande. Måtte djävulen ta alla kråkor (också)!!!

Anonym sa...

Hittade din blogg för två månader sedan och läser den regelbundet sedan dess. Du är fantastiskt rolig!

Fyttade till Bromma för en månad sedan och skulle vara intresserad av din 'take on Bromma' och undrar om du kan dela med dig av dina tankar. Är helt ny i området och har hittat till Ålstensgatan och jag har förstått att där hänger fint folk. Har hittat en rolig lekpark i Abrahamsberg där klientelet är lite mer blandat. Har noterat att många även kör runt med bilar med Bromma-klistermärken på. Ett träd med ett litet futtigt äpple på. Varför gör folk det?

/ullis

MonasUniversum sa...

Ullis; varmt välkommen och tack för din snälla kommentar. Nu till fenomenet Bromma: jag bor en spottloska från Ålstensgatan så jag vet exakt vad du pratar om. Dock finns det en hel del icke-snobbar i denna lilla snobbhåla. Typ jag och mina kompisar, hehe! Jag är rätt mycket kring Ålstensstråket då jag känner flera av affärsinnehavarna där.

Beträffande det extremt fula jävla klistermärket så säger jag: Våga Vägra. Om de nu skulle skapa ett klistermärke för Brommaborna, så hade man ju önskat att det kunde varit liiite finare. Så nä, tänk inte ens tanken!

Jag har en kompis i Abrahamsberg, dock har jag inte varit där så mycket, men bra att du hittat en schysst lekpark. Förresten. Om du är på Ålstensgatan och går rakt ned mot vattnet, men till vänster på vägen, och 100 meter till, så kommer du till en jättefin badstrand: Solviksbadet. Det kan jag varmt rekommendera.

Och om du gillar att glo på kändisar så kan du gå in till videobutiken på Ålstensgatan, köpa en glass och sätta dig på bänken utanför: vi har typ en miljon kändisar här: E-type, Malou von Sivers, Renée Nyberg och David, Filip i Filip & Fredrik (eller: den söte av dem, blandar jämt ihop namnen)Lennart Ekdahl, Martina Haag, Henrik Schyffert, Adam Alsing, Patrick Ekwall och ungefär hundra pers till.

Den hemska tvillingen sa...

Hur går det? Dödat några fåglar än?
Jag räddar dem istället. Inte mindre än två gånger har jag fått plocka ut småfåglar ur nätet över jordgubbslandet. Korkade individer det där, fan ska de in dit och göra? Och vem har konstruerat nätet? Som ska hålla fåglar ute? Men stänger in dem istället?
Finner inga ord för dumheterna...

Ivana sa...

Jag kan skicka över mina katter, de kommer eliminera allt har vingar :)