fredag 10 juli 2009

Ojdå.


Insåg just att jag tankat bilen full, men bara betalade för kaffe och en barn-cd. Reagerade inte ens när hon sa "72 kr tack!" Och just den macken är hårt drabbad av smitare. Jag får panik och talibanen tror att polisen jagar oss nu.. Maken får åka dit.

7 kommentarer:

Frida sa...

Kan meddela att de ibland ringer upp smitare då de fångat regskylt i någon bevakningskamera. Och utgår snällt från att man just har lite annat i tankarna och helt enkelt glömt bort att betala.

Även i det fallet skickades en make till att betala med skam och kontanter ;)

Sara J sa...

Kryp till korset och ring macken.
Säg att ni kommer in och betalar :)


Själv fick jag ringa till en mack som jag satt några få meter ifrån. Satt fast i deras biltvätt och vågade inte gå ur bilen ifall ngt skulle sätta igång.
Tur 118 118 fanns som kunde koppla fram mig.
Personalen hade rätt kul åt mig.

zelda sa...

Jo, då de brukar ringa upp ibland. Fick samtal eftersom bilen är skriven på mig, fick försöka förklara att det nog var min lite vimsiga man som varit i farten. Men de hade väldigt bra förståelse för att sånt händer. Han hade också varit in butiken och köpt annat, typ kaffe eller nåt och glömt bort att han tankat.

Pia sa...

Kunde du inte bara vänt tillbaka??

Anonym sa...

Alla filmas. Och dom har ditt regnummer.
Och det är inte ovanligt att folk glömmer att betala. Men de brukar dyka upp igen, röda i ansiktet.

Mofsan sa...

Du måste nog adressändra till Hall snart*tror*

MonasUniversum sa...

Hallå allihopa, och hej & välkomna till er nya här!

Jo, maken ringde och åkte ned. Jag kunde inte vända tillbaka eftersom jag hade åkt en bra bit innan jag kom på det. Macken ligger 1 minut från vårt arbete och vårt hem, så det var inga problem!