onsdag 15 juli 2009

Rastlös.


Har jag sagt att jag, utöver 8 äppelträd och 1 plommonträd, även har ett megastort körsbärsträd? Det är för övrigt här fågeljävlarna sitter på morgnarna. Vet ni förresten vad det blir för färg på fågelbajset när de flyger omkring i vår trädgård och skiter ned alla möbler? Lila. Fatta: lila! Men maken vägrar såga ned fanskapet.

10 kommentarer:

LillaBarn sa...

Köp katt! Inga mer fåglar liksom.
Vad jag skrattade åt ditt inlägg om mannen och gräsklipparen... Det var det roligaste jag läst på länge, för jag ser det ju framför mig. Vad kul det skulle vara att va din granne, ett skratt om dagen håller ju doktorn borta tydligen. Den kvotan skulle lätt vara uppfylld quickly!!!

Singelmamman sa...

Skulle inte heller ha något emot att vara granne med dig. *Tänker action och hallå hela tiden.*

Monica sa...

ta en promenad i kvarteret eller på motionsbanden,

Hallongränd 4! sa...

Vi är med i ett "självgående-gräsklippare-skrämmer-bort-mördarsniglar-projekt via Husqvarna. Det fungerar faktiskt till viss del för snigelj*vlarna har minskat i antal. En positiv bieffekt är att gräsklipparen också klipper gräset och att gräsmattan blir mycket, mycket finare än med vanlig klippare. Den bieffekten har fört med sig att mr Darcy inte längre är lika stressad över gräsklippning och kan ibland varva ner litet. Nackdelen är att man måste hålla rent med prylar när den klipper, om man inte vill ha dom sönderklippta.

F ö så var jag nog litet impulsiv när jag tyckte att du skulle stanna hemma från din resa efter flygplansdrömmen. Jag tror att drömmen betyder att du inte ska lasta bilen så full redan vid resans början, så du har plats kvar när du varit i Ullared. Jag inte bara drömtyder, jag kan hitta borttappade nycklar också.

Hälsn från Saida

Véronique sa...

Jag har ett mycket bra tips hur man (som kvinna) får bukt med körsbärsträd. Jag vet dock inte om jag ska skriva det här... Någon obehörig kan ju läsa...

MonasUniversum sa...

Å Véronique: det är lugnt, han har minne som ett stolsben serru.

Lilla Barn och Singelmamman: jamen eller hur att ni vill. Ni skulle blir trötta i huvudet, tro mig.

Monica: tjena, ska du med då, eller?!!

Hallongränd4: läste du inte om flygkraschen i Iran? Nu jävlar kan man titulera sig Saida från Bromma. Okey, kanske inte rätt land, men vafan!

Véronique sa...

Okej.
1. Skala av lite bark här och var långt ner på trädet.
2. Slå in listspikar i koppar.
= No more cherry-berry. :)

Farbror Blå sa...

HAGELBÖSSA solves the problem liksom....köp i Alby eller nån annan välsorterad förört :)

Farbror Blå sa...

förort skulle de va juh!!

Farbror Blå sa...

förort skulle de va juh!!