tisdag 7 juli 2009

I'm gonna be a very happy sleeper!

Kolla vad jag hittade mellan kristallvaserna i köksskåpet!

Fåglarna kommer från och med i natt bli rejält bajsnödiga och därefter fast bosatta i Luleå. Eller någon annanstans. I don't give a shit. Så länge de inte bor i mitt körsbärsträd utanför sovrumsfönstret.
(Och nä, jag ska GIVETVIS inte skjuta ihjäl någon. Inte ens maken. Ska bara skrämmas lite. Och för den som inte hängt med: det är en luftpistol. Eller nåt.)

10 kommentarer:

Dubbelörn sa...

Och här stor geväret alltid laddat innanför dörren! ;)

Argbiggan sa...

Nä, för fan! Be dom flytta nån annanstans än till Luleå, jag vill oxå kunna sova på nätterna! ;)

pangis sa...

Ärligt..Såna där luftpistoler och soft airguns som ser ut som vanliga 9 mm pistoler ska man inte ha.. Sälj den eller släng den..

MonasUniversum sa...

Pangis: jag vet. Kände samma sak. Frågade maken var den kommer ifrån. Det visade sig att vi för många år sen, gjorde business med Hobbex. Du vet den där katalogen som man alltid fick..eller får..vet inte om de finns kvar. VD:n där gav maken den där plus en massa gula plastkulor.

Problemet är att jag är så jävla bajsnödig så jag vågar inte slänga den. Allså; åker jag till tippen och gör det så ger jag mig fan på att farbror Polisen knackar på här och hämtar mig. Det räckte med att jag tog i den och la den på fåtöljen för foto. Very obehagligt. Fattar fan inte att du vågar.

pangis sa...

Jag vågar för när jag skjuter är det under mycket kontrollerade former på en skjutbana. Eller på en avspärrad fältsyttebana. Mina pistoler ligger aldrig i soffan och jag är både utbildad och tränad sedan många pr tillbaka.. Tråkig tidsödande och svår j-a träning som tar bort det häftiga med pistolen, det kan jag lova:-) . För mig är och förblir pistolen ett idrottsredskap, ett material som ständigt ska förbättras. Jag och mina skyttekollegor har dock stor respekt för dom dvs vi är extremt noggranna med säkerhet etc Det är därför jag ogillar dessa atrapper. I fel forum kan man tro att de är en riktig 9 mm och det är tunga vapen..och ja du har ju redan fattat grejen. Du kan om du vill kontakta polisen så förstör dom den åt er men jag har pratat med KP och han kunde tänka sig att köpa den, KP är oerhört skicklig vad gäller den här sporten. En av de bästa i landet, ja Norden faktiskt. Monica har min e-post..

pangis igen sa...

Jo en av anledningarna till att han kunde tänka sig att köpa den är att det finns studier som visar på viss träningseffektivitet när man tränar med en luftpistol som liknar det "ordinarie" tävlingsvapnet.. Kolvens utformning, korn och sikte etc etc.. 9 mm ammo är mycket dyrt och luftvapnet gör att du kan öka träningsdosen utan att ruinera dig

Fredrik sa...

Set ut mer som en soft air gun?

pangis sa...

Fredrik: Det är det

MonasUniversum sa...

Pangis: ska prata med maken.

Men du, vadå soft air gun? Är det här en soft air gun? Dom är ju skitfarliga för f-n.

Alltså, när jag hittade den så tänkte jag: vad f-n är det HÄR? Trodde det var en riktig pistol. Jag visste ju att vi, någonstans i huset, hade en luftpistol, men jag hade ingen aning om hur den skulle se ut. Så jag fick en mindre chock ska jag villigt erkänna.

Pangbruden sa...

Modellen finns både som vanlig luftpistol men oftast Soft airgun, i den sistnämnda används plastkulor i vanlig luftpistol använder man blykulor, små "pluttar". Du ser på utgångshålet vad det är. Storleken på utgångshålet. Oavsett så gör er av med det. Den är för lik en vanlig pistol helt enkelt och även ett soft airgun kan göra skada i ögon tex..Hör av dig