lördag 3 oktober 2009

Varför klaga?!


Rushen är helt sanslös varför jag tar en paus och rymmer in på barnmässan. Och undrar om jag har tappat kompassvattnet helt, om jag nu trodde att det skulle vara lugnt där. Herregud sånt liv. Så jag köper en korv och letar upp en toalett så långt ifrån allt som möjligt. Dit man bara hittar om man känner till byggnaden bra. Så just nu trycker jag i mig en korv på toaletten och det är tvärtyst. Må den räcka länge!

12 kommentarer:

stort och smått sa...

Alla sätt är bra, utom de dåliga!
Hoppas du snart får lite positiv energi (eller energi överhuvudtaget)...

Anonym sa...

Förstår att det är fullt upp. Det fanns inga parkeringsplatser att tillgå, inte ens i naturen med risk för att få p-böter. Vi vände och åkte hem igen. Trist! Men insåg att det skulle vara "knökfullt" även inomhus. Hoppas ni utställare har fått in en skaplig förtjänst för ert slit denna helg!

Den hemska tvillingen sa...

Att du bara orkar. Jag blir matt bara jag läser om det. Fast lite kan det väl ha att göra med allt jobb på hemmaplan också förstås.

Ha det gott trots stress och högljudda ungar.

Anonym sa...

Hej Mona

Läser din blogg ofta. Gillar den skarpt, dessutom så var jag på mässan idag, så nu vet jag hur du ser tom. Feg som är så gick jag inte fram och hälsade....

Steffe

Farbror Blå sa...

HAHAHAHAHAHAHA....så du tryckte i dig en korv på toaletten HAHAHAHAHAHAHAHAHA ..hoppas du tryckte in korven i munnen då HAHAHAHAHAHAHA :) Tack för dagens asgarv!!!!

Mamma J sa...

Jag var där.

Jag tittade in i montern. Var du månne tillbaka vid 16-tiden? Satt du där och hade en plånbok modell större i knäet?

Eh, nu i efterhand känns det obeskrivligt löjligt att jag inte vågade gå fram och bara fråga lite om det kanske inte var du som var den jag såg i er monter. Men, då - nej, då kände jag mig bara erbarmligt dum och fånig och gick förbi. Efter att ha kollat in er...

Sorry!

Bühlmanns sa...

Jag är avundsjuk. Vill också jobba på mässa och kränga grejer.

Suck.

Rosa sa...

Till höger innan trappan upp till utställarrestaurangen brukar vara ganska tyst. :)

Mamma J sa...

Hehe, kom förresten på mig själv att småle åt den, som jag tror var din chef som, när han ändå hade handen i närheten av ansiktet - skulle ringa ett samtal från mobilen - tog och kände efter i ena näsborren med lillfingret.

Effektivitet när den är som bäst, haha!

Då tänkte jag: Japp, det där måste vara chefen ;-)!

MonasUniversum sa...

Stort och Smått: Du, det hoppas jag med. Jo, men förresten, det får jag. Nästa vecka. Har lovat talibanen att vi ska ha det riktigt najs det kommande 3 månaderna. Nästa mässa är i januari..

Anonym: Mycket bra mässa kan jag säga. Jävligt tråkigt att höra att det var så fullt. De borde lösa det där på nåt sätt. Bygga parkeringsvåningar ovanpå uteparkeringen.

Den snälla tvillingen: Thank you babe! Och jag undrar ibland också..

Steffe: AMENFYFAN, vilke jävla fegis du är!! Det där är orättvist! Men du, jag hoppas att du noterade att vi är två som ser ungefär likadana ut. Med långt mörkt hår. Är du säker på att du gissade rätt? Hehe! Och tack så mycket för den fina komplimangen!

Farbror Blå: TÄNK ATT JAG VISSTE ATT NÅN SKULLE KOMMENTERA JUST DET!!

MammaJ: Fy skäms på dig också! Ja, det var förmodligen jag. Tror jag. Makens syrra och jag är hyfsat lika. Fast hon är 10 år äldre. Och yes, du hade rätt: min mans favorithobby, när han tänker business, är att peta sig i näsan. Som kommer bli den största anledningen till eventuell skilsmässa. I hate it. För han tänker jämt på affärer!

Bülmanns: Du, det är kul de 10 första gångerna, sen är det inte ett dugg jävla kul längre. Tyvärr.

Rosa: du menar in under trappan till vänster, vid kaffeloungen? Well, jag var där med. Men på toan var jag heeelt ensam!

MonasUniversum sa...

Rosa: det är förresten synd att inte ni kan ställa ut på denna mässa: perfekt för singelbrudar kan jag säga. På Formex är det ju samma jävla ansikten varje gång!

Rosa- kör snart sin 6e mässa på 8-9 veckor sa...

Näeh, man svänger in mot konferensrummen, där ska det tydligen finnas lugna toaletter. Jag går alltid längst in under trappan, höger om loungen (som jag däremot aldrig går in i).
Asså, det är ju en publikmässa. Apdrygt. Haha! :)
Bara Barn hade kanske passat bättre. Men näeh, vi orkar inte. :(
Har två mässor kvar ändå,,, jag sticker t Danmark på torsdag.