måndag 5 oktober 2009

Det här med kollegor på en mässa.


När man ställer ut på en mässa som är publik, dvs för allmänheten så tar det rätt bra på krafterna. Det är ett enormt slit, dels med att stå och sälja fyra dagar i sträck i mycket dålig luft, en miljard människor och ledsna barn, men framför allt när man ska bygga montern, vilket tar 3 dagar.

Så för att överleva denna vecka så är det nödvändigt att man har bra relationer med sina montergrannar.

Det har vi. Vi har ställt ut på Hem-mässan i flera år och träffat många kollegor i branschen. Men förra året dök en liten pärla upp.

Jag tror inte jag någonsin har länkat till ett företag men nu gör jag det. För mitt emot oss står numer ett företag som heter Syster Lycklig. De drivs av två systrar som är sinnesjukt trevliga.

Och jag vet att många av er som läser mig har varit inne på deras hemsida för de annonserar flitigt i inredningstidningar och syns ofta i reportage om köp av diverse produkter.

Hur som helst så har vi garvat läppen av oss i en hel vecka. I synnerhet med den ena systern, Tina. Som för övrigt är ett kap för en singelsnubbe. (Nej Wayne, du bor för långt bort.) Men hittar hon ingen så har jag lovat att konvertera så småningom.

Igår fick jag det här läppglanset av henne. Dessvärre säljer dom inte detta i butiken, men hon tyckte, av någon jävligt märklig anledning, att jag skulle ha det.

Förstår inte alls vad hon menar.13 kommentarer:

Annette sa...

Ja men - är det inte så ...?

koala sa...

Så sant, så sant.....Queen M

Linda - Krondårarnas ordförande sa...

Var på G att köpa en rolig skylt i deras monter. Men så slog gravidyrseln till, folk knuffades, D luktade deo, livet sög på en sekund. Så jag hoppade över det.
Fan.
Sånt är livet.

Rosa sa...

Skitfin butik! Bra butik! ;)

Asså, varför kopplar du inte ihop MIG med dina singelsnubbekompisar? När ska du fatta?
Skitbra om dom bor lite långt bort, då behöver vi inte hångla sådär skitofta.

LillaBarn sa...

Men åh, en sån vill jag också ha... Fast den passade dig väldigt bra (om man törs säga det...)

Mr Lee sa...

De måste helt klart ha haft dig i åtanke när de designade den asken. :)

Hallongränd 4! sa...

Åsså har'ru ju haft lite kul på jobbet oxå, som det verkar.

fjortisensmorsa sa...

Trodde NÄSTAN att det var Chefen som insett att det var läge för fjäsk! ;-)

Wayne sa...

Jag tycker det är trist att jag ska misskrediteras på grund av det geografiska läget. Men jag såg en fin vaxduk med blommor på, den ska jag nog köpa.

Frökenfräken sa...

Älskar din blogg!
Men jag måste ändå invända mot detta inlägg. För aldrig någonsin har jag känt mig så kräkt och blivit så otrevligt bemött som hos just i denna butik av en av "systrarna". Himla tråkigt och jag går aldrig dit igen. Tur för dom att någon tycker annorlunda...

Magdalena sa...

Helrätt! Jag har en mugg med det trycket! ;)

Lee sa...

Jag träffade en av dem på förra mässan och hon var jättegullig. Vi stod och pratade om några bokstäver som de sålde i trä, men dem bokstäverna som jag ville ha var slut, men jag skulle få rabatten om jag kom in, även efter mässan. DET kallar jag serviceminded! =)

MonasUniversum sa...

Frökenfräken: Nämen nää, vad tråkigt. Men du, det bara MÅSTE ha varit någon av deras anställda i så fall för både Anna och Tina är extremt trevliga. Extremt.