fredag 30 oktober 2009

Nu pratar vi kyssar. Och kom inte här och ljug.

Jag undrar en sak.

Varför slutar man att kyssas i ett förhållande?

Alltså, jag pratar dom däringa kyssarna som känns ända ned i sydligare trakter.

De som man gick igång på för 100 år sen.

Och kom inte och säg att ni fortfarande får såna, för då hittar ni bara på. För jag vet nog. Ni som hängt ihop med era respektive kortare tid än tre år räknas inte. För så länge borde man ju ändå hålla på, eller?

Jag brukar tänka på det. Typ att; ska man ALDRIG mer i HELA livet få några fler såna där?

Likadant med sex på diskbänken, eller andra icke-horisontella ställen. Det händer ju tamejf-n aldrig nu för tiden.

Gud så tråkigt.

Så jag har lagt in en promemoria om det här tll maken.

37 kommentarer:

tigerlilja sa...

Jo rå, det finns längre än tre år, lovar - både det ena och det andra. Sa jag att jag varit gift väääldigt länge?

Judith - kaos o annat sa...

Väntar du på hans initiativ? Ta över kommandot själv! Ta tag i han... gör det! Tryck upp han mot diskbänken och sätt igång!!! ;-)

Finnpajsaren sa...

För att man är så dum i huvet så man har glömt hur man ger sig hän och släpper alla hämningar.

stort och smått sa...

Jag blir trött bara jag tänker på det. Jag kan få allt det där om jag vill, och om jag orkar... (Gud vad tråkig jag har blivit.)

Anonym sa...

Jag håller inte med, vi har "peppar peppar" fortfarande inte tappat bort de du beskriver, men jag kan medge att det är mer sällan än för 18-20 år sedan.

I Pretty Woman finns en go kommentar där hon säger att "jag kysser inte på munnen för då blir man kär". Och det är värt att tänka på, så mer kyssar och spontansex!!!

Eva-Lotta sa...

Jodå,det finns visst..jag har varit med min man i över 30 år..Ni får rycka upp er lite;)

Erik F sa...

Tio år och två barn senare...

Kyssar. Nja, det var nog ett tag sen.

Sex på diskbänken... Nja, det var nog...vänta lite...sex? Vi över 40 har väl inte sex längre? Iaf verkar det så.

Singelmamman sa...

hm, ja, ta tag i det och gör själv. Kolla om det inte ändå finns lite pirr i att se varandra djupt i ögonen när ni kysser.

LillaBarn sa...

Kan inte annat än hålla med Mona...

Chrissan sa...

Jag och maken har hängt ihop sen vi var 16 och jorå, visst hånglar vi ibland. Kanske inte lika ofta som när vi var 16, men det händer och när det väl händer, det är då stjärnorna tänds.;0)

Em sa...

Här hånglas det så det pirrar både här och där. Men vi har ju "bara" varit tillsammans i 5 år också.

Anonym sa...

Jag kan skriva utan att ljuga att maken fortfarande kan kyssa mig( trots långa arbetsdagar, tvätt och griniga barn.)så tårna krullar sig...även om det inte händer varje dag. Själv brukar jag skamlöst slå ett slag för hederligt gammalt hångel! Det är kul, skönt och GRATIS. Tänk på det ute i stugorna..

Anonym sa...

Vi har precis varit tillsammans i två år och min sambo är 5 år äldre än mig, han tycker bara att det är "Ungdomar" som hånglar, nämnde jag att han är 26?! jag älskar att hångla ,sist när jag åkte hem till mina föräldrar så satt jag o mindes hur de var första tiden, man hade sex i bilen och överallt, man hånglade jämt, men fortfarande så blir jag alldeles pirrig i hela kroppen när jag får andas in hans lukt... men kyssar och att fortsätta ta på varandra är SÅ viktigt för mig..

sajumiid sa...

Hos oss kommer det och går.. Liksom känslan att vara nykär.. Ibland vill jag bara byta ut han och ibland är jag så kär så det pirrar i hela kroppen.. Men jag håller med, inte är det som när man va nykär direkt.. Ha en trevlig helg!

Comvidare sa...

Steg 1: skicka ett riktigt porrigt sms.

Steg 2: skicka ett ännu mer vulgärt!

Steg 3: Invänta effekterna.

Anonym sa...

Men varför ska du ta upp såna här frågor, Mona!!!!!
Nu blev man ju påmind om hur jävla ohånglig man är efter 7,5 år. Tack!!! Fast fortfarande en jävel på att knulla. :)

/Veronique

deeped sa...

Jag funderar över det också. Och framförallt: vad är det värt att inte ha det längre?

Malin J sa...

Nä, ryck upp dig nu Mona. Man är två om det där. Ta lite initiativ. se till att talibanen sover över hos en kompis och gå loss på honom med hela arsenalen. Han kanske tror att du inte är så intresserad av kyssar och köksbänkssex längre.Med tanke på Talibanen och allt jobb med företaget kanske han tror att du inte har ork och lust. Upplys honom om hur fel han har. Go for it girl! Säg sedan till honom att det är hans tur att "överraska" nästa gång.Nä fram för mer kyssar och hångel, det mår man bra av.
Lycka till!

Anonym sa...

Ja du, någonstans längs vägen (efter 15 år tillsammans) så tappade man hånglet. Istället för sex i duschen / på diskbänken så somnar man i varsin soffhörna mest varje kväll..Visst slår det väl fortfarande gnistor ibland - men det är f-n alldeles för sällan! Hm...man kanske ska försöka sig på lite soffhångel (och då menar jag inte hångla med soffan) ikväll.. :-) /NinaPX

Bühlmanns sa...

Fy hundan vilka bra kommentarer! Varenda en.

Nu blir jag ju väääldans hångelsugen. Sedan kommer jag på att maken har en fet förkylningsblåsa i (!!) ena läppen så det känns väl sådär..

Suck.

Fredrik sa...

Det är väl inte bara maken som har lagt kanske?

Anonym sa...

Efter 13 år tillsammans testas det ibland på andra, mindre bekväma, ställen, men nej tack! För obekvämt och så får man kramp både på det ena och andra stället!

Råkade faktiskt tänka på dig på min bröllopsresa i Paris för ett par veckor sedan! Strosade ner för Champs Elysée och promenerade in i Louis Vuitton affären! Tala om att vi var på feeeel ställe!

ninaerica

Anonym sa...

Jag är ärlig (fast då anonym...) och säger att kyssarna har försvunnit & jag har också funderat på om det aldrig blir fler sådana pirrkyssar mer, sådana där nykära gåigångkyssar. Fast det är nog mest mitt fel.

reneesfotoblogg sa...

Har du sett några andra djur som håller på i tid och otid? Utom dvärgchimpanserna i Afrikas djungel då? Men så håller dom ju på att dö ut också.
Nänä, nänä, här gäller det att spara på konfekten.
Sen är det ju detta med hormonproduktionen, har du tänkt på den Mona?
Himla bra inlägg för övrigt.
Många ömma tår!
En del har t o m ömma fötter och det är dom som alltid måste visa hur lyyyyckliga dom är genom att demonstrativt vänslas in public. Köper jag icke!

therese sa...

ja fasen dom där riktiga kyssarna saknar jag mycket. sambon är inte mycket för det där och det är ju jävligt synd. inte mycket som slår ett rejält hångel

Hellfire sa...

Joo. Det finns kvar! jag kanske är bortskämd och odräglig bara , men här hånglas det fjortisaktigt alltsomoftast.:-)
Sex på diskbänken...Joo. När fan är borta dansar katterna på bordet, eller hur det nu var. :-D
Efter 16 år. *Pilutta?*

Anonym sa...

Hallå Mona. Jadu, jag är ju 21 år nu och det var ett par år sedan jag fick en sådan kyss... Hur sjukt är inte det? För ett par veckor sedan satt jag och undrade om jag någonsin kommer bli kär igen... Som fucking 21åring (!!!!!!).
Du är ju i runda slängar 30 vilket innebär att om du ändå hyser hopp om att få kyssas på riktigt igen, ja då gör fan jag med det!
Kram Pierre

Anonym sa...

I mitt fall skulle jag önska att hånglet fick bli just bara hångel.

Att det ibland kunde få vara så där andtrutet upphetsande ett litet tag. Att det inte direkt skall innebära pang på rödbetan och så var det klart.

Så där som man höll på i början eller ännu mer när man var ännu yngre.

En liten kyss och så är det på G. Fram för lite mer utdraget pettande...

Sanna sa...

Åh, herregud vad jag känner igen mig.

Suzan sa...

Kan inte du maila det där inlägget till min make med!? =)

MonasUniversum sa...

Jag håller med: vilka kommentarer!

Och visst är det så att mycket ligger på en själv, självklart. Men vardagen rullar in och plötsligt har det gått tio år, och poff: "eh, vad hände här?" Fast det är klart, då och då rasslar det ju till men tillfällena är är sällsynta.

Måste jobba på det där lite tror jag visst.

Undertecknad sa...

eftersom jag nu är singlad så får jag ju uppleva dessa härliga djupt-ner-till-härligheten-kyssarna.

Men tittar jag i backspegeln var nog avsaknaden av dessa i mitt förra förhållande rätt markant.

Men är nog som du och många säger. Man orkar inte, allt bara rullar på och kräver sitt. Blir att man prioriterar bort vissa saker, tyvärr är de rätt viktiga.

Note to self, inte glömma kyssarna nästa gång!

är som Cher sjunger i "Shoop Shoop song":

Oh, Oh, Oh, hug him
Squeeze him tight
To find out what you want to know
If it's love, if it really is, it's there in his kiss
oh, oh, it's in his kiss

så sant som det är sagt.

E sa...

JAG SAKNAR KYSSARNA OCH HÅNGLET! tror hånglet försvinner när grabbarna inser att det går fortare med ett förspel som bara utspelar sig på sydligare breddgrader än med både tafs och hångel... och sen så fattas ju en det av den ena x-kromosomen så de har inte förstått att vi faktiskt gillar när det tar lång tid....

William Wistman sa...

Ungjävlarna fel tror jag.

Och den långsamma resan från sexy young chick till gammal äckelgubbe, som gör att det inte är lika upphetsande längre för frun.

Karina sa...

Jo då...dessa kyssar finns hos mig och dessa diskbänkar etc. Vinden är kanon att hänga gunga på...bara-så-att-du-vet...eller ladan...use your imagination ;)

Vi är inne på 8:de året Mona.

Kram i massor

Anonym sa...

Det konstiga är att jag och min man aldrig kysser varandra längre på det sättet du beskriver. Så det känns ner i sydligare områden. Min man kunde kyssa mig het förr. Nu är han bara äcklig. Men andra män kan kyssa mig så att jag mer än gärna skulle hoppa över skacklarna, men hittills har jag inte gått längre.....

deeped sa...

Onekligen en intressant kommentarstråd som öppnar upp svenskarnas hemliga rum. Är det så här jävla illa alla har det? Att vi inte utrotats för länge sen...