tisdag 20 oktober 2009

Våra nya raringar.


Till senaste mässan för inköpare, så fanns det en del som trodde att vi var rökta med att få ut dessa på svenska marknaden. Jösses så fel de hade! Vi packar för fulla muggar!

9 kommentarer:

Sofia sa...

oj vilka fina,var kan man köpa dom??

Sofia

Hallongränd 4! sa...

Hittills så har din dag och dina bilder nästan kunnat vara från mitt arbete i det allmännas tjänst, faktiskt. Det är inte så olikt.

Malin J sa...

De var ju lite häftiga faktiskt. Säger som Sofia: Var kan man köpa dom?

Rosa sa...

Rökta?
Jag summerade dom med "Såna kan inte vi sälja, vi har INTE dom kunderna". Vem har rökt!? Det är ju typisk "modern design"!
Måste passa skitbra till era befintliga kunder som vill ha lite annorlunda barnsaker!

wettexvärlden sa...

Ankan ser ut som jag känner mig. Fast sötare...

Smultronblomman sa...

De är ju så fula att man skrattar på sig, men därför så himla gulliga! Fattar att det är rusning!!! Var köper jag en?? Skriv ut det så jag kan komma förbi nästa gång jag är i Fjollträsk!

Rijo sa...

Men åh. Give me, give me!!! Du vet juh var jag bor - nästan ;D

Ebba G sa...

domdär vill jag ha på min badkarskant. och i sängen
... och i mina ungars sängar.

MonasUniversum sa...

Rosa: nämen, jag pratade inte om dig. Vi hade några i montern som trodde sig vara siare (bl a hon som ofta sitter hos er som påstod att de var illa sydda..skulle inte tro det..). Och du har rätt, de går hem i specialbutiker. Detta främst då de är dyra som satan. De är så kallade Fair Trade-produkter. Ligger på ca 160 kr i inköp för butikerna. Multiplicera det med 2,5 så har ni butikspriserna..(de är ca 40 cm höga)

Till er andra som undrar var: det beror på var ni bor.