måndag 19 oktober 2009

Ibland är det bra att ha en privat blogg. För er med barn:

För då kan man göra hur mycket reklam som helst. Och bara skriva om sånt man står för. Som det här. Ni som bor i Stockholm med omnejd, och har barn: missa inte detta MYCKET billiga tillfälle att få insikt och lite råd;

Det är inte så väldigt enkelt att alltid vara helt cool och stadig i sin föräldraroll när ungarna börjar utmana en. Det är inte så enkelt att hålla fast vid regler och gränser när barnet vräker ur sig både det ena och det andra för att få sin vilja igenom. Det är heller inte världens roligaste umgänge med en unge som bara vill hänga framför datorn eller som inte har lust att följa med till sommarstället längre och gärna talar om hur trist det är.

Ibland kan osäkerheten vara stor när vi ska hantera våra stora barn. Många handböcker och ”färdiga lösningar” hjälper rätt sällan. Varje situation och varje barn och familj är speciell.

Beny Plüss är terapeut och arbetar dagligen med barn och ungdomar på bla BUP. Och varje dag möter han föräldrar som undrar vad de ska göra för att få bukt med ungen. Nu föreläser han i Stockholm den 3 november. Han berättar om den viktiga latensperioden när barnen är 9-10 år och han berättar om hur man kan bli lite tryggare i sin föräldraroll och lita på sig själv mycket mer.

Föreläsningen är öppen för alla, kostar 260:-/person ex moms. Läs mer här.
www.punct.se

4 kommentarer:

DrAnnika sa...

HÖrru, kom på att det inte är så lätt att komma i kontakt med mig, om du inte går via min blogg liksom ;)
jag finns på a.prestwich(snabel-a)warwick.ac.uk!

Vore så himla kul om du ville ta en latte (jag känner mig som värsta stalkern här nu!!)

Kram Annika

Finnpajsaren sa...

Darling, länken funkar inte.

Wayne sa...

Mami, du behöver inte gå för min skull.

Monica sa...

jag tror jag ska dit såg man kan betala direkt i kassan entrén,
ska du dit?