fredag 16 oktober 2009

Östermalm i detta nu.


Har jag sagt att denna stadsdel är den mest nedbajsade av dem alla?! För 20 sekunder sen så satt min doja här. Och det verkar som om det är andra regler som gäller här. Vore det inte för att det regnar så hade jag slängt skorna, för Jesus vad det stinker i bilen nu. Idioter.

8 kommentarer:

Gabriella sa...

Påminner om ditt toagolv? *Hukar mig och håller för huvudet.*

Helene sa...

Tyvärr nu är även din blogg blockerad på jobbet.

Att det ska vara så svårt att få surfa på arbetstid :)

William Wistman sa...

Var glad att du inte bor i Danmark. Där är upp-plockning mer undantag än regel.

Danska bajshatare har skapat en tradition att sätta små danska flaggor i bajskorvar som liggger på trottoaren så man i alla fall inte ska trampa i det.

Själv har jag vid två tillfällen stått och sett hur hundägare låter djuren skita i min trädgård och sen går dom därifrån utan att plocka upp. Dom fick båda det väldigt hett om öronen när jag sprang ut och skrek på min halvdanska...

Annette sa...

Visste inte att Rådmansgatan/Tulegatan/Tegnérgatan ligger på Östermalm? Här i kvarteren låter man nämligen skiten ligga!

Mimmi sa...

För "fina" för att böja sig ner, eller?

Stina sa...

Jag har också noterat skiten på Östermalm. Jag och min sjukgymnast (som har sin mottagning på Jungfrugatan) ägnade en gång en hel akupunktursejour åt att diskutera hundbajs på Östermalm. Urk!

Malin J sa...

Här hemma var det några idioter som tyckte att när man rastar hunden så går man ett varv på barnens lekplats!! Utan att plocka upp!! Fick aldrig tag i Sagda Idioter så det blev till att ringa hyresvärden, då utspelas följande samtal:
Kan ni sätta upp rastning av hund förbjuden skylt här? för bla bla bla Svar: Men det kan vi ju inte göra! Fråga: Varför inte? Svar: De som sköter sig och plockar upp efter sig kan ju ta illa upp.

Som ni förstår blev mitt språk genast barnförbjudet och inom loppet av 45 min sattes det upp fyra skyltar runt om i området. Har sedan pratat med några hundägare i området och de har inte tagit illa upp.
Deras åsikt var snarare att det var bra för nu måste alla sköta sig, och de själva slipper få skit för andras skit.

Karina sa...

F*n vad irriterad jag blir. Precis, för fina för att böja sig ner??

Karina, hundägare som ALLTID plockar upp skiten :)