lördag 24 oktober 2009

En fråga.


Inom en radie av typ 200 meter, mitt i Stockholm city, ligger 3 sådana här skivaffärer och varje gång jag åker förbi så undrar hur de kan överleva, så här i nedladdartider. Eller är de förtäckta bordeller månntro?

7 kommentarer:

Smultronblomman sa...

När jag bodde i Stockholm, för snart 20 år sedan, skulle brosan alltid gå till en "konstig" skivaffär på Vasagatan, när han kom och hälsade på. Där köpte han specialskivor med sin favogrupp Depech Mode. Tror det finns en makrnad för nördar och freaks även om man kan ladda ner.

Wayne sa...

Det där är något du aldrig kommer att förstå, så sluta fundera. Men en bra butik är det. Och nästa helg är det skivmässa! Lovely att trängas med män som luktar sprit och svett och gå därifrån med en kasse vinyler.

William Wistman sa...

Kanske en förtäckt nedladdningscentral

Icka sa...

Därför att folk som lyssnar på "sån där" musik är mycket trogna sina idoler och faktiskt köper skivor.

Musikintresserade på riktigt liksom. Man vill ju ha konvolutet och läsa ock kolla bilder och ha texter och ställa skivan i samlingen och skryta med den inför sina nördpolare när man dricker sprit tillsammans och vända alla skivor rätt i fodralet och så vidare....

MonasUniversum sa...

Smultron: det måste fan vara så. Det konstigaste är att vi har hur många såna här butiker som helst här.

Wayne: vadå skivmässa? Fan, ni är ju helt skadade! Men det är klart, så är ni bäbisar också.

Willepille: Ja, nåt är det för inte fan kan de överleva på att sälja vinyl i alla fall!

Icka: Men alltså, säljs det över huvud taget skivspelare? Seriöst alltså? Trodde inte det.

Wayne sa...

Vadå jävla inredningsmässa? Samma skit i princip, annat namn. Klart det säljs skivspelare fortfarande. Vakna till nu kvinna.

ullisen sa...

det här är den typen av skivor som säljs, inte laddas (eller delas eller vad det nu heter). vinyl eller cd, musiken säljer :) å häftigt är det!