torsdag 8 oktober 2009

Ole, dole doff


Om 5 min ska jag ha möte med 10 butikschefer och behöver ett nytt block. Hittade dessa på kontoret. Den vänstra använder jag på skrivarkursen, hehe. Känner att de andra två inte ger riktigt ger mig den rätta känslan. Och nej, jag har inte köpt in dessa så kallade affirmationsblock. Det är chefen. Och vi har 500 andra prylar i samma genre. Behöver jag säga att de inte tillhör vår Top 100-lista på produkter som vi säljer till pryl- och inredningsbutiker?!

6 kommentarer:

Mr Lee sa...

Tycker du skall skaffa dig ett som är inbundet i svart skinn, eller ett omslag från LV, det ger respekt!

Smultronblomman sa...

"Jag välkomnar kärleken i mitt liv" ska du ta. *asgarv*

Den andra med "Jag känner mig lugn" känns inte riktigt som din personlighet.

Men bäst är ju den med blomman på, men har du en sådan till skrivkursen kan det ju bli förväxlingsrisk.

Sedan kanske inte den är riktigt rätt heller- "Jag lyckas med allt jag företar mig" efter ditt äventyr med nötterna, men annars är det kanske precis det den är!!! Du överlevde ju ditt eget experiment!

PGW sa...

Alltså vad ÄR ett "affirmationsblock"?

Susanne sa...

Jag gillar det vänstra, det du har på skrivkursen. Å andra sidan är jag pryloman som har en scrappad anteckningsbok på jobbet, så jag skulle nog använda de andra två också! Jag får nog ta mig till en av era butiker märker jag!

Smultronblomman sa...

@PGW;
Affirmation (av latin affirmatio, ’försäkran’) är i nyandliga rörelser positivt färgade fraser som upprepas i tal och skrift i syfte att förbättra sin livssituation. Affirmationer utgår från tanken att man själv skapar sin verklighet och att ens tankar är det som orsakat ens nuvarande situation. I extrema åskådningar tros affirmationer till och med kunna göra människor rika.

Wikipedia http://sv.wikipedia.org/wiki/Affirmation

Chrissan sa...

Va?
Finns det inte tillräckligt många personer med författardrömmar därute som vill ha era fina block?
En fin anteckningsbok är ju a och o på alla möten ju.
Nästan lika viktigt är dock pennans utseende.;)