tisdag 2 juni 2009

Tänkte på en sak. Äckelgubbar.

När vi stod på Arlanda och väntade idag så gick jag iväg en snabbis för att handla en grej.

När jag går tillbaka så får jag ett bra tillfälle att titta på min snart 18-åriga dotter, på avstånd.

Jag noterar då även andras beteende omkring henne.

Givetvis säger alla morsor att deras barn är vackra. Men det är bara det att den här damen är verkligen snygg. Så ända in i helvete. Säger andra.

Men jag kan inte påstå att detta skänker mig någon vidare glädje när jag ser alla snuskiga gubbjävlar som äter upp henne med blicken. Typ alla över 25.

Det är nästan så att jag får lust och gå fram och klappa till dom.

Ursäkta mig, det är min bäbis ni tänker snuskiga tankar om.

Äcklon.

16 kommentarer:

Mamma J sa...

Eh, legat? Var hon inte bara på genomfart just DÄR? ;-)

MonasUniversum sa...

Haha, du har så rätt. Men hon låg en stund där i alla fall!! Det viktiga är att hon blir så jävla störd när jag säger så: "Men mammmmaaaa, du är äcklig!"

Huskatt sa...

Förstår att den tanken måste vara stressande.

Fredrik sa...

Jag förstår din känsla, så känner jag själv när typ 50-åringar tittar på min flickvän. Man blir lite äcklad, men å andra sidan är det bara blickar, och är ju snygg...så jag förstår dom ju.

California Swede sa...

Jag forstar precis vad du menar. Har ju mina tre tjejer och den aldsta har ju stora tuttar och man blir irriterad nar man ser gubbar, som sakert har dottrar i den aldern, stirrar ner i hennes "cleavage". Gubbsjuka gubbar finns det tydligen gott om.

pangis sa...

Jag känner igen problemet.. Höll på att sätta i halsen när jag och vackra dottern var i Grekland och en Holländare följde henne ut i vattnet när hon skulle bada.. Gissa om jag, badkrukan, var snabbt ute i vattnet..

Anonym sa...

Ja sånt kan få blodet o svalla o klorna o växa ut..

wettexvärlden sa...

Inte gäller det bara döttrar heller... Äldsten ser ut som en modell och när tanter i min ålder säger att de blir våta i trosan vill jag kräkas...
Kan man låsa in dem tills de är 65, feta och fula?

Kattis sa...

Men vadå snuskgubbar över 25... När man är 25 är man väl ingen gubbe heller!

Maria sa...

Det är inte lätt! Jag minns själv hur killarna va i den åldern och det är ingen tröst!

Sambon har sagt till sina döttrar i alla fall till den äldsta att hon inte får har stängd dörr vid herrbesök. Och till pojkvännerna kommer han hota med att han har pistol.

Osloskånskan sa...

Med en sådan Moder bör hon kunna bita ifrån sej vid en ev attack.

MonasUniversum sa...

Kattis: när man är 18 år så är 25-åringar gubbar. Sen att hon blir smickrad, well, DET är en annan sak.
Jag vill bara slå dom.

Eva-camilla sa...

Haha..jag känner så väl igen mig i det du skriver :D min yngsta dotter som ska bli 18 är också väldigt ofta utsatt för dessa hungriga blickar..och för mig spelar det egentligen ingen roll hur gamla eller unga "tittarna" är..jag känner bara hur det kokar ändå! precis som att det är legitimt för män/killar att stirra på tjejer bara för att dom är snygga! Grr..
Kramar

Kattis sa...

Nä det jag inte hålla med om riktigt. Men så träffade jag ju min kära sambo när jag var 18 och han 26 så jag är väl partisk ;)

MonasUniversum sa...

Kattis: Nu är det så att du MåSTE hålla med mig! För jag har minsann talat om att 25-åringar, det är farliga grejer det. (Sen att jag själv föredrog much older guys i samma ålder, DET är en annan sak!)

Så inte skriva om att du träffade din kärlek i samma ålder.

Deal?!

Och Eva-Camilla: Exakt!!

Kattis sa...

Jag sitter ju här och är 25 själv så att påstå att killar i min ålder vore gubbar vad gör det mig till?! Hua läskiga tanke. Du kan ju alltid skrämma henne med att jag fick barn när jag var 20 isället ;)