tisdag 23 juni 2009

Att mörda. På riktigt.

Det finns stunder jag önskar att stening på Sergels torg vore tillåtet.

HUR kan man behandla barn på detta sätt?

Jag hoppas vid Gud att någon vettig människa slår ihjäl henne.

For real.

23 kommentarer:

Malin sa...

...tror hon behöver vård...long time...långt borta...bakom galler...

Finnpajsaren sa...

MEN FY FAAN! Stening? Ja. Lätt. Mitt hjärta blöder för de små barnen.

Charmhäck sa...

Hon behöver vård! Hon är psykiskt sjuk! Konstigt att det gått så långt...stackars barn!

wettexvärlden sa...

Men det måste ju vara fel någonstans i systemet om en sån mamma kan få vårdnaden trots den bakgrundshistorien! Har det inte kommit längre än så, tänker på Sandra Gustafssons berättelse. Och det är ju ändå några år sedan...
Ohyggligt att det händer 2009.

Amy sa...

Alla ni som skriver att hon behöver vård, ni har fel! Hon behöver bli behandlad på exakt samma sätt hon behandlade de stackars barnen på!!!
Fy fan!

LillaBarn sa...

Jag tänker inte ens läsa länken, för jag mår bara dåligt av att läsa sånt, såna som inte tar hand om sina barn ordentligt borde stenas. På riktigt.

Anonym sa...

Stening är fanimig det lindrigaste straffet. Såna människor har inget existensberättigande.
/Therése

Andra 19 sa...

Hon behöver ingen vård hon behöver ett nackskott! Hoppas att barnen inte får alltför stora men.

Jupp sa...

Det är synd om tre kategorier människor bakom detta fall.

*Modern
*barnen
*och framför allt de som har det så här men som inte fångats upp än. DOM är det riktigt synd om!

Förövrigt så är vård bakom lås och bom det enda rätta för mamman. Och samma insats som de gör på herrelösa hundar i NewYork. Lite fixeli-fix så hon inte kan bli på tjocken igen, kanske?

Karina sa...

Många som behöver "stening då"...tyvärr är vissa döda redan...
hemskt är det, gråter för dessa barns skull...

Z sa...

Det är så jävla hemskt att jag inte ens orkar läsa om det mer. Och tillochmed Bromma stadsdelsnämnd verkar ju ha gjort vad de kunnat för att hon INTE skulle få tillbaka vårdnaden om barnen. Undras om de i regeringsrätten mår bra idag som inte lyssnade på stadsdelsförvaltningen och barnen. Stackars stackars stackars små barn. Fy fan.

MonasUniversum sa...

Karina: Mmm. Jag vet. Och det är bara att hoppas att man dör jävligt ensam. Och att man ruttnar i helvetet.

MonasUniversum sa...

....eller dog, kanske jag skulle sagt...

Hanna sa...

Fruktansvärt... Stackars, stackars fina barn...

Zio sa...

Den första instinktiva tanken är såklart att mamman ska straffas - hårt.
Men när man tänker efter lite ... Hon är ju uppenbarligen inte frisk. Antagligen ganska allvarligt psykiskt sjuk. Är det någon som ska stenas är det i så fall de som på socialen varit ansvariga för fallet. För dålig uppföljning av anmälningarna eller vad ni vill.

Anonym sa...

Man kan inte förstå, man vill inte ta till sig. Naturligtvis är mamman inte frisk, ingen frisk människa behandlar sina egna barn på detta sätt. Det är så oerhört svårt att överhuvudtaget tänka sig att man kan göra barn illa, små barn, sina EGNA små barn!! En tultande 2-åring, en oskyldig 5-åring och en modig, modig 7-årig storasyster som måste konstatera att "mamma tycker nog inte om oss". Varför i helvete har ingen reagerat och följt upp? Grannarna står nu och säger att "det gått flera månader sedan vi sett dom utomhus". HALLÅÅÅÅÅÅÅÅÅ?! Vi vuxna är alla ansvariga för alla våra barn! Usch!! /NinaPX

MonasUniversum sa...

Allvarligt talat, de som ska dö långsamt är de sociala. Och dårarna i kammarrätten.

Fy fan, sånt här kan få mig att ligga vaken om nätterna. Stackars, stackars barn.

E sa...

hon kan få en alldeles speciell plats i min avfalls-kvarn... skicka hit na bara!

Anonym sa...

hittadfe hit från "innan du fanns"- skitkul blogg har du! Håller med ang den störda kvinnan. Fan, svenskt fängelse är inte i närheten av det straff hon är värd...
/Johanna

MonasUniversum sa...

Johanna: tack, jag blir så glad över snälla kommentarer. Och sen har du ju samma namn som en av mina döttrar, så det gör ju inte saken sämre direkt. Välkommen!

nattvinge sa...

Det gör ont inombords när jag tänker på de stackars barnen. Jag har en väninna som jobbar med utsatta barn. Jag är gravt imponerad att hon orkar, för jag hade f*n inte fixat det.
Nu ska jag gå på toa och gråta en skvätt.
/nattvinge

Sofie sa...

Varför ska de sociala dö? De har ju gjort vad de kunnat och tidigare omhändertagit barnen. Det var ju Kammarrätten som beslutade att lämna över dem till mamman igen. Vad sägs om att ändra i lagar så att det blir lättare att nå dessa familjer?..

MonasUniversum sa...

Sofie: enkelt; de sociala har långt större skyldigheter att värna om barns välbefinnande än att godta att modern inte ansåg sig behöva hjälp. Som det stod i vår lokaltidning(jag bor i samma stadsdel). Sociala var där i höstas på besök men lät sig nöjas. Trots att grannarna slagit larm vid flera tillfällen.

Uppenbart är att de sociala har olika arbetssätt runt om i Sverige. I andra fall har man knappt kunnat andas så har man blivit av med sina barn.

Mamman har dessutom varit föremål för det sociala i många, många år. Långt innan hon fick barn. Då BORDE man varit extra vaksam. Tycker jag .

Skulle vara intressant om Suzie kunde kommentera här, hon jobbar de facto med sånt här hela dagarna.

Hur som helst så är det barnen som skall komma i första hand. Alltid, alltid, alltid. För min del personligen så tycker jag att det ALDRIG finns förlåtande omständigheter när det kommer till barn.

De är alltid värnlösa.