måndag 5 april 2010

Dagens svåraste uppgiftMaken ber mig att åka och köpa fiskmat till hans bajsfiskar. Och slänga soporna. För säkerhets skull skickar han med mig dom två olika sorters fiskmatsburkarna (bra svenska där). Ja, det här är fiina fiskar som har extra fiin mat förstår ni. Och ni som har hängt här ett tag vet vad jag tycker om den här akvariumhistorien.

Väl framme vid zoo-butiken är burkarna borta, men inte soporna.

10 kommentarer:

stort och smått sa...

Hahahaha!! Det där är underbart, lika roligt varje gång det händer någon annan!

Marie sa...

Ey bruden! Du behöver en PA, I can help ya!

Övrigt: du som äger alla filmer i världen vad rekomenderar du från din affär för ikväll? Inge pang-pang-fuck-you och inget slisky-slisky! Gärna skratti-skratti!

Ebba G sa...

Fullkomligt solklart fall för en freudiansk analytiker.
Dyrt som satan. Men... tänk att kunna säga till fingrannarna att du minsann skrynklat hjärnan i fem år fyra gånger i veckan... för att maken har fiskar. Typ.

Anonym sa...

Innebär det att kvinnor inte kan göra två saker samtidigt längre?:-)

MonasUniversum sa...

Stort och Smått: Jamen det händer ju ALLTID mig!

Marie: Sorry, det är som med bagaren som inte äter sitt eget bröd. Jag kollar jättesällan på film..Har dock hört att Baksmällan ska vara rolig, även om man inte tror det när man läser insticket..

Ebba: Right on the spot. As usual..


Anonym: Käften!=))

NinaPX sa...

Å man behöver ju inte ha hängt här så väldans länge för att redan av bilden och första meningen förstå vad som skulle hända! :-D Skönt när det händer även andra tycker jag då. Må gott/NinaPX

Den hemska tvillingen sa...

Fan vad du jobbar för att hamna på plus! Försvann möjligen hjärnan med några av de 18 kilona????

Kerstin sa...

Nycklarna i handen, brevet i brevlådan, nycklarna i handen, brevet i brevlådan....

Mr Lee sa...

Det var önsketänkande från ditt undermedvetna... Mata fiskarna med sopor. :)

Jessika sa...

Jag har en kompis vars man har saltvattenfiskar. Och saltvattenfiskar daltas det med. Det är saltnivåer, pH-nivåer, förändringar och det är akut som i måste vara hemma för vård av fisk. På sätt och vis kan jag förstå det, de där firrarna är skitdyra och så har vi det att sssshhhhh marknaden för smugglade firrar, och svåra att hålla ordning på eftersom man måste ha en sådan koll på salthalt och vattenbyten och syrenivåer och städning och mikroorganismer och... ja, du förstår.
Fast de är fina, firrarna, fast såna firrar får man titta på på såna rev-akvarier typ Sydney Aquarium. Tycker jag själv.