tisdag 27 april 2010

Om en vanlig tisdag

My Lord. Vilken dag.

Trött som en örn rasslar jag iväg till jobbet och först när jag tar i dörren så inser jag att jag har soppåsen med mig och inte dataväskan. Hem igen.

Äter frukost med 58-åriga kvinnliga kollegan och berättar om min sjalidé (tack för era tips, jag funderar hårt) och presenterar ett av förslagen: runthalsen.se. Hon håller på att sätta knäckemackan i halsen och säger "nej, nej, det låter ju för fan som Långt ner i halsen (mycket känd porrfilm, för er som inte vet)!!

In på kontoret, hinner svara på några mail innan tonåringen dyker upp 9.15. Och talar om att hon måste ha med sig det där skolarbetet som hon bad mig om igår.

Backa bandet: igår kväll strax innan nöthistorien, så ringer hon undrar om jag kan printa ut en 30-sidig färgbroschyr i A5. Ett skolarbete om hemlösa. Ett arbete som avgör om hon får MVG i Svenskan, eller vad det nu var. Och självklart kan jag det. Dock talades det inte om nån deadline.

Så hon kommer inrusande och säger att hon ska vara i skolan 10.30 och var är broschyren?!!

Jag orkar inte ens redogöra för alla problem som plötsligt inträffade,men 1,5 timme senare kunde hon dra med en halvfärdig broschyr.

Problemet var att maken hade bokat in dagens första intervju kl 10.00 och hur seriöst var det, att jag var tvungen att hjälpa tonåringen under den första kvarten?

Sen rullade det på med ytterligare intervjuer. Herregud som jag tycker att det är tråkigt. Dock har vi förmodligen hittad den vi vill ha, men vi går igenom alla kandidater ändå.

Mitt i allt så har vi en viktig löneförhandling med vår bästa butikschef. Som fick dela tiden mellan några arbetssökanden.

Sen trycka i sig lunch på stående fot. Mycket kort samtal med bästa väninnan som drar till hemstaden Las Vegas i morgonbitti. Vi skulle ha gjort en grej ikväll, men hon kände sig tvungen att delta i en annan sak. Well, under USA-besöket så kommer hon sondera terrängen för vårt planerade besök i höst. Jäklars så jag ska blogga för er då!

Precis när jag inte har hunnit prata klart med henne dyker ett 2 timmars businessmöte upp. Maken är försenad, så jag måste sätta igång själv.

45 minuter försenad till skolan och säker på en avhyvling från talibanen, som dock glömde bort det i glädjen av den teckning hon just då var sysselsatt med. 
Prata skit med personalen. Herregud så bra jag är på att prata skit.

Hem, tömma och fylla tvättmaskin, plocka grejer  och fixa till käket.

19.00 stoppa talibanen i säng med godnattsaga.

19.30 fet rumpa i soffan

Andas

3 kommentarer:

Änglar finns dom? sa...

Jag slutade andas efter redan första stycket....

Pihu, vilken satans dag. Du är en superkvinna! Tur att du inte dog igår med tanke på dagens övningar!

Kram kram

Änglar finns dom? sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Gabriella sa...

Vilken dag och du överlevde. Men, eh, fet rumpa har du väl inte längre? ;-)