tisdag 20 april 2010

GrrrNån som har en etta i stan?

Gärna belägen i källarplan, helst under jord, och med noll träd utanför.

Svar till: desperat, sömnlös kärring med kraftig fågelallergi i västerort.

19 kommentarer:

Mimmi sa...

Funkade inte öronpropparna? Apoteket idag igen för gelevarianten?
Här var det en hungrig ylande terrorist som ville ha uppmärksamhet vid 5.26, lite trevligare än fåglarna men trött är man.

GudinnanT sa...

Mack´s öronproppar
Medical Market av silikon 47:- på apoteket.

Rekomenderar dom starkt. Har användt dom många gånger eftersom jag jobbar natt och ska sova när andra är vakna och dom ger bästa effekt.

åsa sa...

Mm, du skulle köpt de orange om du envisas med att köpa apotekets. Annars är bauhaaus BÄST, jag har provat alla på apoteket (sover bredvid en notorisk snarkare) och ingen av dom är lika bra som Bauhaus. Dock fick jag sår i öronen av Bauhauspropparna men om det bara är ett kort tag kan det ju vara värt det.

Mr Lee sa...

Mata fåglarna med en limpa indränkt i T-röd...

msn00b sa...

Eller så gör du girlander av fisketråd och massor av glasprismor (hittas billigt i sådana där creepy affärer som köper dödsbon)som du betalar någon tjomme för att hänga upp i trädet. eller cd-skivor som jag såg att du skrev tidigare. Tjommar hittas t ex här www.veteranpoolen.se och kostar cirkus 300-400 spänn i timmen.

Anonym sa...

Du får göra som man gör vid tinnitus....hörlurar med samma ljud i som man störs av... så det ena tar ut det andra. Ingen aning om hur det funkar...men värt ett försök kanske? Isf får du ha hörlurar med fågelkvitter....låter väl mysigt,he he
Alternativt byta rum med tonåringen./B-M

Jessica sa...

Köp öronproppar på musikaffären, prova ut de som passar dig bäst. Kostar en slant mera men så används de också av de som står på scen och måste få bort allt buller (framför allt trummisar).

soprud sa...

Eller så njuter du av att vakna tidigt på morgonen! Vad säjer man - morgonstund har guld i mund!!! :-)

Sova kan man göra nån annan gång!

Jenny sa...

Bunkern på Kumla -garanterat tyst.

- börja med att skjuta av dom. Tids nog kommer dom (och många andra i din närhet) fatta vinken.. att HÅLL KÄFTEN annars kommer puffran fram..

Själv hade jag en propeller i sängen i natt.. aka son på 5½.. Vad var det för fel på hans säng undrar man ju...??

Anonym sa...

Men snälla Mona, såga ner trädet nu, skit i att grannarna ser samkvämet med mannen, de får väl blunda om det tycker det är obehagliga scener :o) Eller så kan man rulla ner gardinen - om man hinner.....
Fia

Monica sa...

Men Mona??
Nr 1 när gick du och la dig?
Nr 2 så är du ju pigg på morgonen??
nr 3 kan det jo bero på viktnedgången
nr 4 80 % procent av Sveriges befolkning går upp den tiden för att komma till jobbet.
Nr 5 kanske det är meningen du ska ta en promenad innan frukost?
Med eller utan stavar??
Nr 6 gnäll inte mer såg ned trädjävulen, och inse att du inte kommer plocka några körsbär i år ändå!
nr7 eller sälj huset flytta till landet.
nr 8 behöver jag säga mera??

Finnpajsaren sa...

Kom o andas lite lantluft, jag bor jättenära Kumla-bunkern också... ;-)

Anonym sa...

Här hotade sambon, som i alla år hävdat att jag minsann bara är överkänslig, med att köpa ett hagelgevär. Helst avsågat så att han skulle få med fler fåglar i samma "skjut". Ni kanske kan slå er huvuden ihop?

Jessika sa...

Om du inte köpte de oranga öronpropparna på apoteket så är det dom du ska ta. Man kan ju gå och så avgjutna öronproppisar på typ musikaffär. Risken är att man inte vaknar alls. Annars är tipset, jag som inte sover alls i perioder, att gå upp när man inte sover.

Cecilia N sa...

Jag vann!
Kvart i fyra satt Stampe i mitt sovrum aka hunden med kliande öron. Så husse gick upp och grep hunden innan han smet under sängen och matte gick och hämtade örontvättsgrejset.

Sen var det fullt rejs ett tag ...

soprud sa...

På landet har vi grävlingar under huset. Nu verkar de ha fått ungar och de har konsert under sovrumsgolvet från kl 23 till kl 04

Och har man då både en hund och två katter så kan ni räkna ut hur mycket sömn det blir.

Ice sa...

Du kan få låna mina katter... Sen jag fick dem har jag inga sångfåglar kvar här utanför, de har alla blivit levererade till ytterdörren i tilltuffsat dött skick...

ChristinaW sa...

Eftersom du vaknat så tidigt i flera år så lär inte kroppen vänja sig av med det i en handvändning. Öva, öva, öva dvs fortsätt med öronproppar så kommer det säkert fixa sig med tiden. :-) Hälsningar amatörpsykologen Christina

Joey sa...

http://www.mobilblogg.nu/gigjoe/2010/04/23/10:41:57/till_mona.html