lördag 3 april 2010

VärldsmästareJag har inga gröna fingrar, så därför har jag ytterst få växter.

För några dagar sen så bestämde jag mig för att scora lite vuxenpoäng så jag sladdade in på Plantagen och fyllde bilen.

Idag skönjer jag de första dödsfallen.

4 dagar tog det, och det måste fan vara rekord.

Nä, maken blev för trött för fönsterputs igår. Och mumlade nåt om att det är för kallt ute..att han får ont i halsen. Jag kan säga att inom två timmar så står han utanför detta fönster med sin maskin.

13 kommentarer:

Sus sa...

Det var bra gjort!
Go´morron!

MonasUniversum sa...

Godmorning baby. Maken hade en bra idé igår: han tyckte att han skulle klä ut sig till påskkärring, ta med sig fönsterputsmaskinen och ringa på din dörr!

Anonym sa...

Ja, det är inte illa... prövat ge dem vatten? ;)

trevlig påsk!
/mimi

MonasUniversum sa...

Mimiamelie: Haha, klart de har fått vatten. Och nej, jag dränkte dem inte. Det är liksom min vanliga tur med växter..

MonasUniversum sa...

...och Glad Påsk själv!

Erika sa...

Ser ut som det är tjocka blad på plantan.. se till att de inte står i direkt solljus hela dagen. Räcker med lite morgon- el eftermiddagssol. Känn med fingret på jorden och vattna först när jorden hunnit torka lite.. piece of cake, right? :)

Den hemska tvillingen sa...

Ja men vem fan hade räknat med något annat???? Glad påsk på dig!

Jessika sa...

Fönsterputs-människa?

Jessika sa...

Och glas påsk darling!!

tigerlilja sa...

Köp såna där hemska vårprimulor ska du se på fart! Hos mig dör dom efter ca en halvtimme. Det händer att jag får i present och jag hoppas alltid att dom ska överleva så länge gästen är kvar.

Polishustrun sa...

Kan ha blivit köldskadade från butik o ditt hem....

aa sa...

Jag har allt annat än gröna fingrar men en krukväxt har överlevtoch frodas på nåt konstigt vis, trots att den blivit bortglömd ibland och övervattnad ibland. Tror den heter garderobsblomma eller garderobsväxt.

Mimmi sa...

Håller med aa, garderobsblomma! Den överlever det mesta, jag har nästan bara såna. Den är giftig dock, men Talibanen vet väl att man inte äter blommor. Hos oss får de stå ganska högt upp då jag inte vet om terroristen lärt sig det än.
Jag vattnar mina blommor ungefär var 3-4:e vecka och de klarar det utan problem. Nya växter brukar få ha en invänjningsperiod på några månader för att anpassa sig efter utfodringen.
Har några jag glömde bort på övervåningen, de dog...trodde jag. Det kom upp nya plantor när jag vattnade och tagit bort allt det som var dött.