fredag 16 april 2010

Om att inte ha koll

Det har inte undgått någon att jag har en ny telefon. En avancerad liten historia. När jag höll på att ladda ner nödvändiga grejer så passade jag på att ladda ner ett gäng spel också. Till talibanen.

Sitter i godan ro och jobbar i soffan med talibanen intill. Jag överraskar henne med att hon får låna mobilen och testa alla spelen. Hon blir överlycklig.

Sitter tyst ganska länge och lägger nåt sorts pussel. Sen hör jag: "vad konstigt". Det går nån minut till och sen säger hon: "Mamma, det är nåt märkligt här, det är en massa tjejer. Barbie försvann bara."

Jag fattar direkt och sliter telefonen ur handen på henne, och mycket riktigt: Jag har laddat ned ett Barbie-memory-spel. Och efter några knapptryckningar så ploppar det plötsligt upp bilder på en himla massa nakna brudar. Och en hemsida från Estland, eller nåt. Om tillgängliga singelbrudar. Los eskortos.

Jag tror jag måste provspela alla spel.  Himla kul, för jag laddade säkert ner 15 stycken.

Eller, jag kanske ska be maken göra det, han kan behöva lite ombyte, hehe.

6 kommentarer:

Sus sa...

Hahahahahaha!!!!! Jag pissar fan på mig!

Ebba G sa...

Men... hur gick det för talibanen. Fick hon en svår chock när hon insåg att barbies könlösa yta dolde ... ja något helt annat? Kommer hon någonsin mer att våga klä av en docka? Eller använda en telefon.

Allvarligt talat är det ju sjukt, att man ska behöva ha koll på sånt.

Kassu sa...

Under all kritik, men å andra sidan så händer sånt bara allas vår Mona!
Jag börjar klä i harmynt!

Bettan sa...

Hehehe, men maken blir nog glad!

Mr Lee sa...

Det där händer aldrig med en iPhone! ;)

Eva sa...

OOUPS!

Jag tänkte precis skriva att det aldrig skulle ha hänt med en app till iPhone men såg att det redan var skrivet så jag struntar i det.

;)