söndag 11 april 2010

Sus Klurar!Honey, gissa vilka som nyss shoppade loss hårt i vår monter?!

Carola och Kicken!

Va, va, va säger du om de'ra?!

(För er som inte vet så är Sus Carolas största fan...)

Och nu när jag kommit hem så kan jag tillägga att det råder inget som helst tvivel om att de är ett par. Eller åtminstone kk-kompisar för det pussades en del. Jag tänkte ta ett kort men kom på att min mobilkamera kan väcka döda med automatblixten, så jag hoppade det..

25 kommentarer:

Eva sa...

Vän av ordning undrar ju dårå om de såg ut som ett par eller inte.
Gjorde dom det?

Helena m. 4 sa...

Mona - passade du på att skaffa en autograf till Sus nu då? (eller du kanske kan rama in kreditkorts slip:en och ge henne?)

Minkamera sa...

Grattis :-O
Var kan jag köpa skyltar av er??? Det jag sett än så länge ser ju lovande ut;-)
Finns det någon affär i Värmland som kränger era grejer?

Realisten sa...

Herregud, hur ska det här sluta? Sus kommer ju att spricka eller nåt när hon läser det här.

Wayne sa...

Jag säger att det knappast är något att skryta med i alla fall.

William Witsman sa...

Jag längtar till Sus kommentar

Mr Lee sa...

Vilka är Carola och Kicken? Fotbollsspelare??

Jesse sa...

Är det något att hoppa högt av ;-) ;-) (att det var just dom två personerna menar jag)

Helene sa...

Jag håller med William. Väntar med spänning på Sus kommentar :))

MonasUniversum sa...

Eva: Kan du haja att dom är. Par alltså!

Helena m 4: Ujuj, tänkte inte på det! Och hon caschade.

Minkamera: Vilka skyltar tänker du på? Gå in på www.inspirohome.se. Det är inte min butik, men där kan du hitta skyltar. Hoppas jag.

Realisten: Jamen jag vet!

Wayne: Nu är det ju så att du är för ung för att förstå det här!

Willepille: Och gissa vad jag gör!

Mr Lee: Nä, rugbyspelare!

Jesse: Alltså, inte för mig, men för Sus är det stort! She loves her!

Helene: Jamen då är vi några stycken som sitter här och väntar då!

Sus sa...

HALLELUJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sus sa...

Asså shit Mona. DU TVÄTTAR DIG FAN INTE FÖRRÄN JAG TRÄFFAT DIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gud.
Jag måste hämta mig.

gitta sa...

Ca(nvrå)la är allt hon är och sen så f---bt skenheligt religiös!!

Anonym sa...

haha...påminner mig om när jag var gravid och satt i bilen tillsammans med min kompis, vi körde in på Rörstrandsgatan för att käka lite glass och plötsligt hör jag mig själv skkrika i falsett: CARRRROOOOLLLAA!!!!! (som stod vi trottoarkanten)...min kompis höll på att köra på refugen....snacka om att känna sig som en fjortis fast jag var en bit över 30 då..så SUS jag känner verkligen igen mig ;-)

/Lena C

Sus sa...

Lena C: Jag tycker om dig.

Anonym sa...

När hon rusade genom vår monter hade hon ingen Kicken med sig... Hon hade siktet inställt på att shoppa sig en hatt! :) inte hos oss dårå...

/ChampagneÅsa

Gustav sa...

ok, om jag fattar rätt pratar vi trädgårdsmässan nu. Av alla plantor man sprang på idag så missar man Carola. Hade ju varit schysst att ha henne i "jag mötte lassie"-boken. Jag har redan Simon och Thomas från ljus och möbelmässan samt Lulu Carter (och hon hade mysbyxorna så långt uppdragna mellan skinkorna att inte ens stringtrosorna kunde fått plats och nej, det var inte snyggt).

Annelie sa...

För en väldigt obildad. Nog vet jag vem Carola är, men vem är Kicken? Den enda Kicken jag vet om är drygt 20 år och tycker mest om att åka snowboard så jag utgår från att det inte är han...

Mimmi sa...

Coolt! Tänk att hon fortfarande har den effekten på folk. När Carola för ca två år sedan kom in på ica maxi i nacka avstannade verksamheten i hela affären - det var en jädra udda känsla faktiskt.

Mr Lee sa...

Nu blir jag lite besviken! INGEN bild på de hånglande paret!! ;)

Tror inte de skulle ha brytt sig över en blixt mer eller mindre, det får de leva med när de har sex på allmän plats.

Pangbruden sa...

Fan Mona det här är ju värsta scoopet:-)

Cecilia N sa...

Annelie, jag är preciis lika obildad som du, men Google informerade mig. Sök på Kicken och bild så får du se nåt blont rufs, och i nåt av resultaten så fanns det även med en Carola-bild, så det är nog rätt blonda rufs.

Christina sa...

När jag ser bilden, så undrar jag om jag inte gick förbi din monter, gjorde jag det och det var dig jag såg, så förstår jag inte varför du opat dig, var sitter dina kilon?
Har du någon hemsida för dina saker du säljer?

MonasUniversum sa...

Christina: Jo, det var det säkert. Mig du såg alltså. Och jag väger mycket mer än vad det ser ut som. Tro mig, alla blir chockade! Men glöm inte att jag har gått ned 19 kilo!

MonasUniversum sa...

Gustav: Men, varför kom du inte och sa hej?! Fast det slår mig nu att det kanske är första gången du är här inne?! Och du, jag har också haft äran att se fröken Carter i den utrustningen. Not so sexy.

Christina: gå in på www.inspirohome.se

Pangbruden: I know!!