måndag 1 september 2008

Jag smög lite

Var tvungen att åka en sväng till mässan igår. Men jag tog det lugnt. Gick runt som en pensionär och undvek hastiga huvudrörelser. Kände mig som en svikare när jag drog hem. Jag vet ju vilket jobb det är att plocka ihop.

Hade lovat barnvakterna, läs: min mamma med make, att vara hemma 17.30. Jag kom 19.30. Och fick en utskällning som hette duga. För att jag borde varit hemma och tagit det lugnt. Eller åtminstone varit hemma i tid.

Plötsligt var jag 15 igen och hade missat utegångstiden. En något märklig känsla när man är 43.

Tonåringen satt i soffan och garvade läppen av sig. Ombytta roller.

Men nu är det måndag och dags att planera för nästa mässa i oktober.

Under min frånvaro i helgen så passade maken på att göra några konstiga dealar med några helt nya leverantörer, som har med den mässan att göra (Hem & Villa 9-12/10).

Jag känner att jag måste styra upp det där lite grand eftersom han har en tendens att "flyta iväg" lite om jag inte sätter på kopplet och trycker på bromspedalen.

Och tror han för en sekund att mitt zoombie-liknande tillstånd skulle gör mig till en snäll hustru/kompanjon, ja, då är han ute och hojar!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, du är tillbaka på banan hör jag! Kikar in här titt som tätt för att kolla hur då mår ... Jag blev verkligt orolig där ett tag!

Men du, fortfarande blir jag inte helt lugn. Zombie är du säkerligen inte, men snälla kolla det där med borrelia och TBE. Och _försök_ att ta det så lugnt du bara kan. Bara liiite koppel och bromspedal, eller???

Kramar!

Anonym sa...

Hur DU mår menar jag. No coffee, no good spelling. Haha.

Isabelle sa...

Jag tycker din mamma verkar vara en mycket klok mor. Du ska ju VILA nu ju!! Jag vet, det är toksvårt. Jag kände mig också som en svikare en gång för länge sen. Jag trodde också att bygget skulle rasa om jag inte var där. Det hela slutade med en mycket, mycket lång sjukskrivning. Så ta hand om dig och ta varningssignalerna på allvar! Kram.

Anonym sa...

Du, jag är koordinator. Kanske skulle jag kunna jobba åt dig hemifrån?? Med nåt kul. Inte sälja, I HATE! Mot apfet lön ofcourse, det blir ju som traktamente, hihi!
Kramen och hoppas du mår liite bättre nu!