onsdag 17 september 2008

Insikt

Jag jobbar ju inte just nu. Men i morse var jag tvungen att åka med varuprover till inköparen på det megastora, världsomspännande företaget i Kista.

Jag har varit där förut.

Jag har GPS.

Och liksom förra gången så ville GPS:en nåt helt annat än jag. Och eftersom varken GPS eller gatuskyltar visade rätt så var det ett jävla helvete att hitta rätt den gången.

Jag mår inte så bra. Så jag är inte så skärpt. Så jag irrar runt med bilen i 40 minuter och försöker hitta. Eftersom jag inte minns.

Jag har dessutom lämnat telefonen hemma. Men jag har inbyggd telefon i bilen. Och det är ju bra. Om man kommer ihåg koden.

Till slut hittar jag rätt. Men är helt sönderstressad så jag glömmer människans namn. Står i receptionen och hon bakom disken tror att jag på allvar är skadad i skallen. Stammar som en jävla tomte. Till slut kommer jag på förnamnet. Och hon får hjälpa mig med resten.

Sen går jag.

Åker raka vägen hem.

Vad håller jag på med.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Du, rosenrot. Dr Herdins extra starka. Det hjälpte mig ur svackan med stress och hjärkollaps. Två varje morgon och en på eftermiddag om man måste vara lite skärpt även då. En vanlig liten väst från norrland som gör susen. Finns öööööverallt. Närmsta hälsokostbutik.

Monica sa...

ta det lungt sweetheart
ååå du man kastar inte böcker sådetså...

Anonym sa...

Kista är just nu ett h-vte att hitta runt i pga nygjorda vägar och allmän ombygnation. Förstår att gps;en inte fixar det, den vill väl åka den väg som fanns förr.
Förstår att du inte fixar det just nu, det som i vanliga fall är lätt som en plätt...du ska bara ta det riktigt riktigt lugnt.
Lovar dig att minnet återvänder.

kram
E

Anonym sa...

Det finns även Dr Bachs Blomsterdroppar. Fungerar oxå vid såna här tillfällen, har provat dom själv.

Vila fungerar oxå! =)

Kramen