onsdag 17 september 2008

Det man inte har i huvudet...

Just nu så har jag lite svårt att lägga ihop två och två. Jag är inte särskilt snabb i huvudet och måste göra det mesta sakta.

Idag råkade jag stressa lite och just nu så fixar jag inte det så bra. Men jag kan ändå inte låta bli att se det komiska i det hela;

Kutar in på ICA och handlar. Ställer mig i kön och är siste man då kassören sätter upp en "Stängt"-skylt efter mig.

Halvvägs till dagis så undrar jag var påsen är, ser den inte i bilen. Fattar först ingenting.

Jag betalar alltså maten, killen lägger pengarna i kassan och går därifrån, eftersom han stängt kassan. Jag tar kvittot och går rakt ut ur affären.

Så jag rattar tillbaka. Varorna ligger kvar på bandet. Och det blir; "Oj, ha ha, ursäkta mig, jag hade visst lite bråttom, ehhh." Högröd i ansiktet så packar jag ihop grejerna och drar till dagis.

Ska inte handla där på ett tag tror jag.

15 kommentarer:

Anonym sa...

Rosenrot,,,

MonasUniversum sa...

Mmm, jag har ju faktiskt det hemma. Sen du tipsade förra gången...!

Anonym sa...

Kanske du skall göra som en annan känd Mona och ta TIMEOUT...ha ha ha

Nämen på riktigt så skall du nog vara lite rädd om dig!!

Pangbruden sa...

Då är jag trögare än du för det där har jag gjort tusentals gånger:-) Lika pinsam tvarje gång:-) Numera har jag självscanner.. fungerar bättre

Monica sa...

välkommen i klubben ...

Anonym sa...

Rosenrot..ok, det är bra men allra allra viktigast är att lära sig att
-just nu måste jag förstå/lära mig att jag bör ta det lugnt.

Vi är ju alla olika, men det är inte bra att äta rosenrot och köra på som vanligt när det har gått lite för långt...det är som att ge kroppen energi den faktiskt inte har.
Timeout låter väldigt bra! ;)

kramar
Dr. Ewa ;)

Dubbelörn sa...

Det här har jag gjort ett antal gånger, dessutom i samma affär!!

När barnen var små o man hade barnvagn så var det ju så mycket at hålla reda på för en stackars nybliven mamma...

Ena gången så gjorde jag som du, betalade o lät varorna ligga kvar på bandet o gick själv raka vägen hem...

Nästa gång så packade jag varorna ordentligt i påsarna men lät dem ligga kvar o gick själv raka vägen hem...

Kan bara säga att det var mycket piiinsamt att gå tillbaka efter varorna... Första gången det hände så skickade jag mannen efter dem. Vilket han inte tyckte var ett dugg roligt ;)

Kram

Anonym sa...

Det låter verkligen som du skulle kunna må bra av att ta det lugnt Men jag måste också passa på att delge något en kompis gjorde för ett tag sedan. Hon hade börjat nytt jobba och var också lite stressad. Men i varje fall gav hon hunden mat och la in laxen i frysen och gick sedan och satte sig i soffan. En liten stund senare kommer hunden in med laxpaketet i munnen och tittar väldigt frågande på henne. Hundmaten återfanns naturligtvis i frysen...

Anonym sa...

Det finns nog många som har råkat ut för samma sak som dig, Mona! Med tanke på att din sjukdom troligtvis är orsakad av stress, så är nog detta också en signal om att det är dags att varva ned. Inte helt lätt, det vet jag av egen erfarenhet! Det västa med att "gå in i väggen" är att det tar så lång tid att komma tillbaka (det har tagit mig 3 år!!). Varför ska man alltid vara så överambitiös som kvinna, undrar jag. Hur som helst, den dagen då jag förstod att det hade gått för långt var när jag sprang som sjutton för att hinna till tåget, o snubblade på mina egna fötter! Inte alls kul att gå på kryckor i flera veckor! Men att sen trappa ned, det var lättare sagt än gjort. Med hjälp av olika "knep" lärde jag mig det så småningom och behövde därför aldrig bli 100 procent sjukskriven utan "bara" på 75 procent. Har du testat Qi gong? Säg inte att du inte har tid att gå på sånt, för när man är stressad måste man lära sig att "ta sig tid". Ingen lätt uppgift, men det går. Yoga är också bra. jag lärde mig att "djupandas", vilket har hjälpt mig i många situationer.
Ta hand om dig, Mona. Se det som hände som ytterligare en signal om att det är dags att ta det lugnt!
/Anna F

Majsanochmalla sa...

Handla mat på nätet! Du är sjuk... Basta!

Pok

Mallaundrarhurdumårpåriktigtbralla

Anonym sa...

Klart Mona fattat att hon ska ta det lugnt, men man måste ju för f*n handla mat till hemmet och fortsätta att sköta sina vardagssysslor. Dra ner på jobbet och saker som man inte måste. Tacka nej till allt som erbjuds så länge det inte handlar om LV eller SPA. Och Rosenrot. Två varje morgon, sen promenad. Efter det kan dagen börja ta form.

Anonym sa...

Jag har gjort liknande saker ... Bland annat hållit på att glömma en vinbox vid bandet! Då är det illa ...

Monica sa...

vilar du idag ? eller??

Kram ;)

Monica sa...

jaha nu vet jag vart du varit, burit möbler vettja, ååååå varför ringde du inte mig_???

Unknown sa...

Ta det lugnt och gör som dina vänner säger - prova rosenrot och sätt prio på att skämma bort dig själv!
Vi är rädda om dig

Puss