söndag 13 juli 2008

Still married.

Jorå, vi är fortfarande gifta. Men självklart blev vi osams. Min man är ANINGEN dominant och tar gärna över. Oavsett om han kan, eller inte. Tv:n kom upp och när tonåringen anlände sent på kvällen så var lyckan gjord.

08.00 i morse så drog hon till Öland.

4 sjuttonåriga tjejer i en lägenhet i Borgholm gör mig något nervös. Och när jag slängde ut en förfrågan i bloggen för länge sedan, huruvida jag verkligen skulle gå med på det, så förväntade jag mig ett massivt nej från er. Men icke.

Så händer nåt nu så kommer jag gasta på er!

För övrigt är maken sur på mig. Han undrar varför jag alltid måste skriva att han inte kan nåt inom hantverkeriet, "jag kan ju visst, sååå dålig är jag inte".

Bortsett från att han har lovat mig dyrt och heligt att inte kommentera vad jag skriver i min blogg, så kan jag bara säga att jag inte håller med.

Jag är en stor vän av vattenpass. För jag tycker att saker ska hänga rakt. Jag tycker inte att, när man har hängt upp ett tungt skåp, konstaterar att det sitter snett, trycker dit en kartongbit under ena skruven för att få skåpet att sitta rakt, är en bra lösning.

Men så är jag en jävla gnällkärring också!

Rösta på mig

3 kommentarer:

Anonym sa...

näää du gnäller inte ,, ivåran familj gillar vi också vattenpass, hoppas hon får kul på ön;) *kram*

Dubbelörn sa...

Det här känns verkligen igen *asg*. Nån som anser att bara den är uppe så är det huvudsaken, o rakt... vad är det för nåt??!!

Efter surkärringar o gnäll inte bara fr mig utan också fr sonen så införskaffade sonen o jag ett laserpass till kära mannen o pappan.

Numera hängs allting spikrakt här i huset!! ;)

Kramar

Anonym sa...

Ja, hur skulle man klara sig utan vattenpass? Jag skulle bli galen om nåt hängde snett.
Tittar på grannens staket och skrattar... Han är av sorten fort och fel...
Hoppas dottern får en trevlig Ölandssemester!