fredag 25 juli 2008

En sen avrapportering

Man kan väl säga så här: Toscana har NOLL mottagning varför vi har varit utan både telefon och internet i nästan en vecka.

Innan vi kom dit så tog vi en heldag i Venedig. Och nästa gång jag åker till Venedig så ska jag skriva upp två saker på kom-i-håg-listan;

1) Kolla vilken dag i månaden du är där, så att det inte är en mensdag. Och undvik då VITA byxor samt en 6 timmars promenad runt i Venedig. Och nej, det hjälper inte att man kör upp typ en toarulle.

2) Se till att du har en mobiltelefon med låst läge. DVS inte en med en knapp som kopplar upp dig direkt på nätet om du RÅKAR komma åt den innan den automatiska låsningen träder i kraft. Jag tror att det kan komma att bli dyrt att vara uppkopplad 5-6 timmar i Venedig.

Vi lär få se.

Hur som helst så kom vi ifrån det där jävla lyxhotellet vid Gardasjön. Jag har ALDRIG, och då har jag rest en hel del, varit med om att man måste bära badmössor i poolen. Man fick köpa dem. Jag tvärvägrade. Aldrig i livet att jag sätter på mig en guljävlavit-randig badmössa till min svart/vita baddräkt. Icke. Så jag satte på mig lilla medhavda kepsen. Med fiiina strass-stenar.

Nån jävla ordning får det vara.

Men hörrni, allvarligt talat: Toscana. Geez, DET var najs. Åk dit!

Rösta på mig

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vem är det som bestämmer i Universum?

Någon som undrar?

Mona så klart!

:-)

Anonym sa...

Vilka modelejon spagettifolket blivit, mössa i poolen... Helt rätt att vägra elefantkondomen!