onsdag 2 juli 2008

Planering

Talibanen fyller 5 år den 30 juli och jag frågade ju henne härom veckan vad som står högst på önskelistan. En tårta blev svaret.

Hon fyller år mitt i sommaren så det är sällan några vänner hemma, och just därför har jag bestämt att hon skall få ett specialkalas den 15/8.

Och eftersom det för första gången blir ett riktigt barnkalas, så tänkte jag slå på stort bla när det gäller tårtval.

Vad säger ni, kommer den här barbie-tårtan bli en succé?



Rösta på mig

12 kommentarer:

Anonym sa...

JAAAA!! Tänk om man ändå vore fem år och fick sätta skeden i den där ljuvliga skapelsen. Vart hittar man en sån där tårta? Görs den i Brad Pitt modell också?

/Suzie

Anonym sa...

GARANTERAT!! Min dotter fyllde ju fem nu 3 juni och hon älskade sin barbieprinsesstårta... jag gjorde den själv, fast i glass eftersom hon är ett riktigt glassmonster!!
Det vart en garanterad succé! =)

Lee

Anonym sa...

Åh shit! Hon kommer att digga den!

Jag tar med min N och våldgästar.... det passar fint just innan avresa till US och snaska lite barbietårta! ;-)

Och vill hon inte ha den kan du kolla in You Tube och söka på "The making of sculpted baby cake" och välja första filmen som kommer upp... efter ett par gångers tittande kan du nog svänga ihop en sån tårta till Talibanen´s kalas!

Anonym sa...

skojar du ?? hon kommer älska den ,men du kanske borde göra en ken också *ler* Monica

Anonym sa...

Önskar min Mini ville ha tårta, så jag fick ge henne en sån. Men nej, grädde är äkklit så det ska bara vara glass för hennes del *suck*

Majsanochmalla sa...

Den är rent jävla förfärlig... Helt ärligt!

Men Tallibruttan kommer skina som en sol över den..

Å du.. Min "Helige Ande"... Fyller år 4 dagar innan din sessa... Det är ju rent deprimerande. Så vi bestämde att han hade kalas i maj ist.. Funka finfint serru.. Så körde vi i alla år... Eller vad då.. Det är ju bara några år. Sen blir det party... Varje helg! ;-)

Pok

Mallasommarbarnsbralla

Buzan sa...

talibabban kommer älska den tårtan :)

Anonym sa...

Den är urfin! Försökte göra ett prinsess-slott till min tjej när hon fyllde 4 men alla trodde att tornen var raketer och själva tårtan raketbas (rosa marsipan, hjärtströssel, silverkulor, vad man bli mer prinsessigt?!). Bättre att köpa färdigt, eller baka en tårta och klämma ner en barbie i :-)

Anonym sa...

Fy faaaan vad nice. Åh. Jag fyller också år snart!

Karina sa...

Mona, jag fyller år några dgar före Talibanen, kan inte jag också få en sådan tårta...pliiis.

Den kommer garanterat gå hem på kalaset :)

Kram

Anonym sa...

Succe?? haha det är underdrift!!

MiaMaria sa...

Garanterat poppis hos barnen, men mammorna till de andra barnen kanske inte blir lika glada när deras barn också ska ha en sådan tårta nästa gång det är kalas. Jag vet ;)